To je to što me zanima!

Hakija i Marijana završili skupa u bazenu: Skinula se do kraja

U novoj epizodi farmeri će morati odabrati i one djevojke koje odlaze kući. Iznenađenja neće nedostajati pa će tako jedna djevojka otkriti da gaji osjećaje prema drugom farmeru, a jedna će završiti u suprotnom timu
Vidi originalni članak

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' gledatelje očekuje pregršt obrata. Slijedi još jedan tulum koji će se oteti kontroli. Marijana Črlenec (28) i Hakija Špago (41) završit će zajedno u bazenu, a ona će u bazen ući gola što se mnogima neće svidjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na prvom partyju Hakija je strastveno plesao s Marijanom, a potom su se pred svima ljubili, što se nije svidjelo drugim kandidatkinjama.

- Marijana se odmah spanđala s njim da bi došla do finala. Ja nisam osoba koja ide muškarcu u krilo, time se ponosim. Dajem priliku muškarcu da priđe meni - objasnila je svoj stav Perka Klobučar. 

Hakija je primijetio da su druge djevojke ljubomorne što se 'spetljao' s Marijanom. 

- Itekako se primijetila ljubomora, nije mi bilo svejedno. Čak sam primijetio ljubomorne poglede i kod djevojaka nekih drugih kandidata - rekao nam je Hakija, kojega mnogi nazivaju bosanskim Georgeom Clooneyem (58). 

U novoj epizodi farmeri će morati odabrati i one djevojke koje odlaze kući te otkriti koje tri idu s njima na njihova imanja. Iznenađenja neće nedostajati pa će tako jedna djevojka otkriti da gaji osjećaje prema drugom farmeru, a druga će završiti u suprotnom timu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 93

  • Mighty Ravendark 14.02.2020.

    samo ako ne bude krećo hakija presudila mu čakija...

  • 14.02.2020.

    Oooo ovaj ne samo da je sirovina..nego i😡pa on bi udario zenu???!!!! Fuj

  • 13.02.2020.

    Hakija čuvaj se moj ti savjet raspitaj se prvo u Sv. Ivanu Zelini. Mala ne klika točno u glavi, ti si samo potencijalno sredstvo za rješavanja dugova. Kaj da ti velim kad je Marijanin otac od svih njih digao ruke. Brat liječen na psihijatriji Marijana na tom putu a majka Suzana zvala intervencije policije jer se k. la sa nekim azijatom i izmislila priču da Yakuze hodaju po njenom krovu to ti je živi cirkus i kaos. Nađi ti sebi iskrenu i poštenu Bosanku mani se prigorki to ti je jalno zlobno i ludo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare