Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
93 komentara

Hakija i Marijana završili skupa u bazenu: Skinula se do kraja

U novoj epizodi farmeri će morati odabrati i one djevojke koje odlaze kući. Iznenađenja neće nedostajati pa će tako jedna djevojka otkriti da gaji osjećaje prema drugom farmeru, a jedna će završiti u suprotnom timu

Foto: RTL
93 komentara

U večerašnjoj epizodi 'Ljubav je na selu' gledatelje očekuje pregršt obrata. Slijedi još jedan tulum koji će se oteti kontroli. Marijana Črlenec (28) i Hakija Špago (41) završit će zajedno u bazenu, a ona će u bazen ući gola što se mnogima neće svidjeti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na prvom partyju Hakija je strastveno plesao s Marijanom, a potom su se pred svima ljubili, što se nije svidjelo drugim kandidatkinjama.

- Marijana se odmah spanđala s njim da bi došla do finala. Ja nisam osoba koja ide muškarcu u krilo, time se ponosim. Dajem priliku muškarcu da priđe meni - objasnila je svoj stav Perka Klobučar. 

Foto: RTL

Hakija je primijetio da su druge djevojke ljubomorne što se 'spetljao' s Marijanom. 

- Itekako se primijetila ljubomora, nije mi bilo svejedno. Čak sam primijetio ljubomorne poglede i kod djevojaka nekih drugih kandidata - rekao nam je Hakija, kojega mnogi nazivaju bosanskim Georgeom Clooneyem (58). 

Foto: RTL

U novoj epizodi farmeri će morati odabrati i one djevojke koje odlaze kući te otkriti koje tri idu s njima na njihova imanja. Iznenađenja neće nedostajati pa će tako jedna djevojka otkriti da gaji osjećaje prema drugom farmeru, a druga će završiti u suprotnom timu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message