To je to što me zanima!

Halid Bešlić gostovao u spotu 'supertalenta' Denisa Barte...

On sam je pjesmu opisao kao sarajevsko-mediteransku. Halid je čovjek iz naroda, jednostavan i nakon ove suradnje možemo reći sve najbolje o njemu, rekao je Denisov tata Nebojša
Vidi originalni članak

Pobjednik showa 'Supertalent', Denis Barta (21), niže poslovne uspjehe. Ovaj slijepi mladić s autizmom i epilepsijom iz Sarajeva snimio je pjesmu 'Gubitnik' i spot u kojem gostuje Halid Bešlić (65). Pjevač se nije dugo mislio hoće sudjelovati u Denisovu spotu. 

- Htjeli smo neko poznato ime, a tko je poznatiji u regiji od Halida Bešlića! Nazvao sam ga, dogovorili smo sastanak i on je bez razmišljanja pristao sudjelovati u spotu. Refren je Halidu ubrzo ušao u uho pa postoji mogućnost da i on pozove Denisa da nastupi u nekom njegovu spotu ili na koncertu. On sam je pjesmu opisao kao sarajevsko-mediteransku. Halid je čovjek iz naroda, jednostavan i nakon ove suradnje možemo reći sve najbolje o njemu - rekao je za Dnevnik.hr Denisov tata Nebojša Barta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon pjesme 'Gubitnik' u planu je snimanje novih singlova, a Denisova velika želja je i suradnja s dvojicom hrvatskih glazbenika.

POBJEDNIK 'SUPERTALENTA' Denis: 'Imam novu pjesmu, a u spotu će glumiti Halid Bešlić...'

- Radimo i na novoj pjesmi koja će biti objavljena na jesen, a želja nam je napraviti duet sa Željkom Bebekom (73) ili s Mladenom Bodalcem (60) iz Prljavog kazališta - priča Nebojša.

Denis je uz pjesmu 'Gubitnik' objavio i DVD sa šest drugih pjesama od kojih je Denisovih autorskih čak pet. 

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Idi na 24sata

Komentari 7

  • alehandrita 01.08.2019.

    Pa mogao bi surađivati i sa Paul McCartney-em, Mick Jagger-om..... malo se proširiti po svijetu.

  • copyright 01.08.2019.

    sarajevsko-mediteranska pjesma???? Ajme majko....

  • 01.08.2019.

    Brothers Ljubuški.

Komentiraj...
Vidi sve komentare