To je to što me zanima!

Halid Muslimović opet izgubio bitku na sudu: Bivšoj ljubavnici mora isplatiti 500 tisuća kuna

O cijeloj situaciji oglasila se i Sonja. 'Sve je sporo, ali pravde ima. Neka Halid spremi ključeve od kuće jer je to sljedeći potez', poručila je, pišu srpski mediji
Vidi originalni članak

Pjevač narodne glazbe Halid Muslimović (61) ponovno je izgubio bitku na sudu protiv bivše ljubavnice Sonje Bašić

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegovu žalbu je okružni sud u Prijedoru odbio te potvrdio presudu prema kojoj je dužan svojoj bivšoj ljubavnici isplatiti dug od 67 tisuća eura ili više od 500 tisuća kuna. 

POVREDA UGLEDA I ČASTI Halid Muslimović izgubio još jednu tužbu od bivše ljubavnice

Sud je donio presudu 19. studenog 2020. te naložio da je pjevač dužan taj iznos uplatiti bivšoj koja mu je slala velike svote novca putem aplikacije za prijenos novaca, a u pitanju je oko 100 tisuća eura.

Pjevač se potom žalio na odluku suda, a sada mu je ta žalba odbijena. Uz to što mora isplatiti dug, mora platiti i sudske troškove u iznosu od više od 30 tisuća kuna.

O cijeloj situaciji oglasila se Sonja.

- Sve je sporo, ali pravde ima. Neka Halid spremi ključeve od kuće jer je to sljedeći potez - rekla je za Telegraf.rs.

Sonja je financijski pomagala Halidu u razdoblju od 2015. do 2018. godine, a kako ona tvrdi, dala mu je i 260 tisuća kuna na ruke. Sud nije uvažio taj iznos jer ne postoji dokaz o tome. 

POGLEDAJTE VIDEO: EKSPERIMENT S RENEOM I ANĐELKOM SUTRA U 12

Idi na 24sata

Komentari 1

  • rpesevski56 08.12.2022.

    Ne samo da je mnogo novaca posuđivao od svoje ljubavnice nego ju je i prebio jednom prilikom. Pitala ga je jednom jednostavno kada misli početi vraćati novac, to ga je razbjesnilo, valjda je shvaćao da mu je novac poklanjala, tko poklanja kome tolike sume novaca! Sud je imao sluha prema Sonji, ona je u čitavoj priči jedna žrtva svog slavnog narodnjačkog slavuja u kojeg je bila zaljubljena. Sonja mora dobiti svoju pravdu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare