To je to što me zanima!

Berguzar je izazovnim plesom 'zavodila' svog Halita u klubu

Bračni par je na dočeku Nove godine tulumario u elitnom klubu na nastupu sve popularnijeg turskog pjevača Yalina. Berguzar je pokazala zavidno plesno umijeće
Vidi originalni članak

Turski glumci, supružnici Halit Ergenc i Berguzar Korel, dočekali su Novu godinu u elitnom klubu 'Suada' u Istanbulu, gdje je nastupio sve popularniji turski pjevač Yalin. Glumica je za ulazak u 2013. godinu odjenula usku tamnoplavu kratku haljinu i na glavu stavila šeširić s tilom preko lica, dok je Halit nosio casual odjeću, odnosno tamne traperice i crnu košulju. Bračni par se zabavljao u društvu prijatelja, posebice na plesnom podiju gdje je Berguzar pokazala zavidno plesno umijeće. 

Nekoliko dana prije toga posjetili su izložbu turskog umjetnika Ahmeta Güneştekina naslovljenu 'Sučeljavanje' u Istanbulu. Pridružio im se i glumac Kenan Imirzaioglu koji od početka jeseni surađuje s Berguzar u seriji 'Karadayi'. Iako turski mediji pišu da Halitu nije drago što njegova supruga provodi puno vremena u društvu partnera u seriji, glumac koji je u seriji 'Sulejman Veličanstveni' utjelovio sultana, u posljednjem je intervjuu za jedan turski showbiz magazin izjavio da su njegova supruga, Kenan i on jako dobri prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • angelos 02.02.2013.

    ne razumijem, kako tako lijepa žena Berguzar može biti ljubomorna na tog prosječnog dedeka sa bradom...hahahaha...

  • ivančica1 19.01.2013.

    važno je da su modno usklađeni!

  • Filozof_1 19.01.2013.

    Tko šiša Halitia kad uz njega stoji Kenan ... Ezel <3 ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare