To je to što me zanima!

Halle Berry daje 'instrukcije' iz joge: 'Rastezanje je jako bitno'

Bilo me strah raspada braka, ali sam se radije suočila s time nego da budem nesretna, rekla je nedavno glumica koja je prošla kroz tri razvoda te ima kćer i sina
Vidi originalni članak

Ovo je jedna od mojih omiljenih poza u jogi. Osjećam se pet centimetara duža nakon ovog istezanja, istaknula je glumica Halle Berry (51) pokraj fotografije koju je objavila na društvenoj mreži. Oskarovka je odlučila podijeliti s obožavateljima tajnu svog izgleda te je objasnila kakve vježbe ona radi i što joj je najvažnije. 

'ONA JE BOMBA' Voli umjetničke fotografije: Gola Halle raspametila fanove

Fitness nije samo trčanje, podizanje i udaranje. Za mene, biti atletski građena i u super formi je također istezanje, disanje i postizanje mirnoće - napisala je Berry. Dodala je kako joj istezanje daje dugotrajne mišiće, savitljivija je i pomaže joj da izbjegne ozljede. Glumica je usto 'izazvala' svoje obožavatelje da podijele svoju omiljenu joga pozu, a ohrabrila ih je i ako ju nemaju da ju potraže te da joj jave kako se osjećaju nakon što je naprave. Fanove je objava oduševila te su pohvalili njezin izgled i gipkost. 

TEŽAK PERIOD Halle Berry otkrila: 'Prije slave živjela sam kao beskućnica...'

- Ti si bezvremenska ljepotica. Ovo je izvanredna vježba. Ja sam upola mlađa od tebe i ne mogu jednu, a kamoli obje noge tako podići - komentirali su. Zahvalili su Berry se što ih je podsjetila na važnost rastezanja na tako lijep način i dodali kako ih inspirira te da će što prije isprobati njezinu omiljenu pozu. 

ZAVIDNA LINIJA Spremna za 2018.: Halle (51) zavodi u minijaturnom bikiniju

- Moram odraditi tu vježbu odmah danas. Zadivljuješ me, Halle - istaknula je jedna obožavateljica. Berry, koja zadnjih nekoliko tjedana dijeli savjete za vježbanje preko društvenih mreža, trenutačno je slobodna nakon što je bila u nekoliko mjeseci u vezi s britanskim glazbenim producentom Alexom da Kidom (35). Nakon prekida je objavila kako je 'završila s ljubavi' i da uživa u slobodi te vremenu za sebe. 

- Provodim puno vremena djecom i uzimam si vremena za razmišljanje  kako napraviti neke drugačije izbore kada je riječ o muškarcima - objasnila je Berry. Dodala kako je ta samoća dragocjena za nju jer je shvatila da je neustrašiva budući da je prošla kroz tri razvoda. 

- Bilo me strah raspada braka, ali sam se radije suočila s time nego da budem nesretna - istraknula je Amerikanka. Glumica iz veze s kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem (41) ima kćer Nahlu Arielu (9), a u braku s kolegom Olivierom Martinezom (52) dobila je sina Macea Roberta (4). Bila je udana i tri godine za bivšeg bejzbolaša Davida Justicea (51) te od 2001. do 2005. za pjevača i tekstopisca Erica Beneta (51).

NA CRVENOM TEPIHU Halle Berry zasjenila dvostruko mlađe kolegice seksi dekolteom

 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • plutarh 07.03.2018.

    pa , moglo bi se reći da ju je priroda pomazila ...pa kaj bu onda ?

  • 04.03.2018.

    Halle..prelijepa Halle Berry.:)) Svaka čast osmjehu i odličnoj glumi te glumice. Sjetih se izvrsnoj sceni gubljenja daha dok je primala oskara.U tih par minuta ga je upravo potvrdila:D Naravno i ljepoti te žene. Ona je pametna i to poštiva. Ne želi prerano ispasti iz igre.I ovo sa jogom je dobra stvar, s tim što prije svega dobro izgleda na fotkama. Lijepo tijelo, najdraža poza za slikanje tako kako ..najsexi izgleda..itd. Opet velim, bravo za izgled, ali već sada bo trebala profesionalno mjenjati polako imidž. Maaalo samo koliko je neophodno sexi- kompromis :) ne mnogo,tek da ih prevari, jer ni oni ne igraju FER?! ;) a okretati se "karakternim" ulogama;) i preduhitriti nemilosrdne usmjerivače nesretnih ljudskih- ženskih sudbina nakon 50 na svoju stranu.A onda pomalo puštati korjenje u branši koja nakon nekoliko godina neće imati previše izbora pa neće moći bez nje( kao što radi Meryl Streep) i onda kada bude trebalo zagrabiti profitom u filmove sa imidžom uspješna sposobna žena.Ali eto pa i zgodna je, al' nije bitno ,)

  • ipaksekreće 04.03.2018.

    Tako je, prvo rastegnut pa onda nategnut

Komentiraj...
Vidi sve komentare