Obavijesti

Show

Komentari 24

Halle Berry zasjenila dvostruko mlađe kolegice seksi dekolteom

Halle Berry zasjenila dvostruko mlađe kolegice seksi dekolteom
19

Nakon dodjele Zlatnih globusa na kojem su glumice došle odjevene u crno ne bi li iskazale potporu pokretu 'Time's Up', na dodjelama SAG nagrada zablistale su u bojama i šljokicama

VIDEO

Nagrade SAG u Los Angelesu, koje po 24. put dodjeljuje američko udruženje filmskih i televizijskih glumaca, prošle su u znaku filma 'Tri reklamna panoa na prilazu Ebbing, Missouri' koji je dobio glavnu nagradu. 

Taj film svrstao se tako među favorite za Oscare, uz fantastičnu melodramu 'Oblik vode' (Shape of  Water) meksičkog redatelja Guillerma Del Tora (53).

Frances McDormand (60), glavna glumica u 'Tri reklamna panoa', gorkoj drami o majci koja unajmljuje panoe kako bi na njima prosvjedovala protiv sporosti istrage o smrti njezine kćeri, dobila je nagradu SAG za najbolju glavnu glumicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

 

McDormand je tako je glavna kandidatkinja za Oscara u toj kategoriji, isto kao i Gary Oldman (59) među glumcima. Taj 59-godišnji Britanac dobio je SAG za ulogu Winstona Churchilla u filmu 'Prijelomni čas'.

Nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu dobio je Sam Rockwell za 'Tri reklamna panoa' a za najbolju sporednu žensku ulogu Allison Janney (58) za ulogu zahtjevne majke u filmu 'Ja, Tonya' o klizačici Tonyi Harding.

The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room
19
| Foto: OConnor-Arroyo/Press Association/PIXSELL/Promo

Holivudske dame su nakon crnila na dodjelama Zlatnih globusa osvanule u jarkim bojama i šljokicama. Halle Berry (51) imala je jednu od 'hrabrijih' haljina s dubokim dekolteom. Halle je proteklu godinu obilježio film 'Kingsman: The Golden Circle'. 

The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals

Njezina kolegica, Nicole Kidman (50), kao i Margot Robbie (27), odlučila se također za svjetlucavu kreaciju. Kidman je dobila nagradu za ulogu u seriji 'Male laži', kao i njezin televizijski suprug, Alexander Skarsgard (41). 

The 24th Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...