To je to što me zanima!

Halle Berry zasjenila dvostruko mlađe kolegice seksi dekolteom

Nakon dodjele Zlatnih globusa na kojem su glumice došle odjevene u crno ne bi li iskazale potporu pokretu 'Time's Up', na dodjelama SAG nagrada zablistale su u bojama i šljokicama
Vidi originalni članak

Nagrade SAG u Los Angelesu, koje po 24. put dodjeljuje američko udruženje filmskih i televizijskih glumaca, prošle su u znaku filma 'Tri reklamna panoa na prilazu Ebbing, Missouri' koji je dobio glavnu nagradu. 

Taj film svrstao se tako među favorite za Oscare, uz fantastičnu melodramu 'Oblik vode' (Shape of  Water) meksičkog redatelja Guillerma Del Tora (53).

Frances McDormand (60), glavna glumica u 'Tri reklamna panoa', gorkoj drami o majci koja unajmljuje panoe kako bi na njima prosvjedovala protiv sporosti istrage o smrti njezine kćeri, dobila je nagradu SAG za najbolju glavnu glumicu.

 

McDormand je tako je glavna kandidatkinja za Oscara u toj kategoriji, isto kao i Gary Oldman (59) među glumcima. Taj 59-godišnji Britanac dobio je SAG za ulogu Winstona Churchilla u filmu 'Prijelomni čas'.

Nagradu za najbolju sporednu mušku ulogu dobio je Sam Rockwell za 'Tri reklamna panoa' a za najbolju sporednu žensku ulogu Allison Janney (58) za ulogu zahtjevne majke u filmu 'Ja, Tonya' o klizačici Tonyi Harding.

Holivudske dame su nakon crnila na dodjelama Zlatnih globusa osvanule u jarkim bojama i šljokicama. Halle Berry (51) imala je jednu od 'hrabrijih' haljina s dubokim dekolteom. Halle je proteklu godinu obilježio film 'Kingsman: The Golden Circle'. 

Njezina kolegica, Nicole Kidman (50), kao i Margot Robbie (27), odlučila se također za svjetlucavu kreaciju. Kidman je dobila nagradu za ulogu u seriji 'Male laži', kao i njezin televizijski suprug, Alexander Skarsgard (41). 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 22.01.2018.

    ma sexy žena

  • uffnezgodan 22.01.2018.

    pa da je moj izgled doslovno moj kapital i temeljni posao i ja bih tako izgledao

  • Monarhist 22.01.2018.

    malo ko tranđa izgleda ta Hale

Komentiraj...
Vidi sve komentare