To je to što me zanima!

Hamdija se vratio na ekrane, a njegov par pobijedio je u kvizu

Adam i Goga iz showa 'Brak na prvu' pomagali su mladoj Splićanki Katarini, a imali su nešto manje uspjeha od Hamdije koji je Lucijani i Dariju pomogao da dođu do pobjede
Vidi originalni članak

Lucijana i Dario iz Zagreba za pomagača su odabrali Hamdiju, pobjednika druge sezone Big Brothera, a zajedno su podijelili prvo mjesto u još jednom kvizu '10 pitanja'. Katarini i Miroslavu iz Novske u pomoć je priskočila osebujna Ivanka Milutinović iz 'Ljubav je na selu' te je taj par skupio jednak broj bodova kao i prvi, a nagradu su podijelili. Adam i Goga iz showa 'Brak na prvu' pomagali su mladoj Splićanki Katarini, a imali su nešto manje uspjeha. 

'10 PITANJA' Hana i Bahra u kvizu: Je li to žgvacet, boškarin ili špalete?

Natjecatelji su se ponovno mučili s nekolicinom pitanja, a već prvo im je zadalo puno problema. Ipak, priznali su kako su pitanje o tradicionalnim hrvatskim jelima svi pogodili. 

Problema je bilo i s pitanjima o autocestama, mandarinama, Olimpijskim igrama, a neki natjecatelji se nisu libili koristiti i pomoć izvan onoga što je zamišljeno kvizom. 

 

Pitanje o poznatoj osobi ovog je puta bilo o pjevačici Alki Vuici, a pokazalo se da je Ivanka bila jedina znala koja je znala potpuno trivijalnu informaciju o Alkinom posljednjem putovanju prije karantene. Točan je odgovor, ispostavilo se, Bosna i Hercegovina.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 20.05.2020.

    Da niste napisali imena sudionika pomislio bih da je neki video link sa Irakom.......

  • andrija69 20.05.2020.

    ovi su preje*ali "krv nije voda" po negledljivosti

  • wertiz 20.05.2020.

    Ovo se ne može gledati... okrenem program svaki put... katastrofa..

Komentiraj...
Vidi sve komentare