To je to što me zanima!

Hana: 'Bandić je dokaz kako dotepenci mogu voljeti Zagreb'

Putuj s mirom, šefe, i gledaj na svoj grad s nekog ljepšeg mjesta, napisala je Hana uz njihovu zajedničku fotografiju. Nakon toga podijelila je snimke s Mirogoja
Vidi originalni članak

Milan Bandić je u preminuo u nedjelju u 66. godini od posljedica srčanog udara, a danas je bio sprovod. Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) s pratiteljima je podijelila zajedničku fotografiju s Bandićem i oprostila se od njega.

POGLEDAJTE VIDEO: Pokopan je Milan Bandić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Milan Bandić je dokaz kako 'dotepenci' itekako mogu voljeti Zagreb. Putuj s mirom, šefe, i gledaj na svoj grad s nekog ljepšeg mjesta - napisala je Hana. 

Poslije emotivnog oproštaja, Hadžiavdagić je podijelila i fotografiju s Mirogoja, na kojoj se vidi velik broj ljudi koji su došli ispratiti Bandića. 

Hana je s modnim stilistom Markom Grubnićem (38) posjetila Bandića prije samo nekoliko mjeseci u njegovom uredu zbog skandala s Azilom Dumovec. Fotografije sa sastanka Bandić je podijelio na društvenim mrežama.

- Sastali smo se kako bi pronašli zajedničko rješenje i poboljšali uvjete u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. Hvala svima na dobronamjernim savjetima i idejama - napisao je tada ispod objave. 

Idi na 24sata

Komentari 65

  • Iskrena mala 04.03.2021.

    Mogu da vole?? E Hana, Hana, toliko si dugo u Zagrebu a još ti ne ide pravopis

  • 03.03.2021.

    Hana, Hana Zagreb je bio nekad lijepi bijeli Zagreb grad opjevani, ali ste ga takvi kao Ti oskvrnuli i okupirali. Sad ga zbilja vole samo dotepenci kak Ti veliš

  • stef99 03.03.2021.

    Vole oni zagrebačku lovu, a ne Zagreb, ....... bolan, ba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare