Show

Komentari 65

Hana: 'Bandić je dokaz kako dotepenci mogu voljeti Zagreb'

Hana: 'Bandić je dokaz kako dotepenci mogu voljeti Zagreb'

Putuj s mirom, šefe, i gledaj na svoj grad s nekog ljepšeg mjesta, napisala je Hana uz njihovu zajedničku fotografiju. Nakon toga podijelila je snimke s Mirogoja

Milan Bandić je u preminuo u nedjelju u 66. godini od posljedica srčanog udara, a danas je bio sprovod. Influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković (36) s pratiteljima je podijelila zajedničku fotografiju s Bandićem i oprostila se od njega.

POGLEDAJTE VIDEO: Pokopan je Milan Bandić

- Milan Bandić je dokaz kako 'dotepenci' itekako mogu voljeti Zagreb. Putuj s mirom, šefe, i gledaj na svoj grad s nekog ljepšeg mjesta - napisala je Hana. 

Poslije emotivnog oproštaja, Hadžiavdagić je podijelila i fotografiju s Mirogoja, na kojoj se vidi velik broj ljudi koji su došli ispratiti Bandića. 

Hana je s modnim stilistom Markom Grubnićem (38) posjetila Bandića prije samo nekoliko mjeseci u njegovom uredu zbog skandala s Azilom Dumovec. Fotografije sa sastanka Bandić je podijelio na društvenim mrežama.

- Sastali smo se kako bi pronašli zajedničko rješenje i poboljšali uvjete u Skloništu za nezbrinute životinje u Dumovcu. Hvala svima na dobronamjernim savjetima i idejama - napisao je tada ispod objave.