To je to što me zanima!

Hanu Hadžiavdagić dečko je zaprosio preko Facebooka

Bosanska Paris Hilton prosidbu je odmah prihvatila. Tarik ju je pitao hoće li ga učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu i pružiti mu povjerenje da je vodi kroz život
Vidi originalni članak

U vezi je s Tarikom Tabakovićem, bratom kolegice Hane Tabaković (30). Za ljubav Tarika i Hane Hadžiavdagić (25) saznalo se dok je ona na Facebooku objavila fotografije na kojima ga ljubi. Preko te društvene mreže dobila je i prosidbu za brak. Tarik ju je pitao hoće li ga učiniti najsretnijim čovjekom na svijetu i pružiti mu povjerenje da je vodi kroz život. Hana je na to na 'fejsu' napisala da ju je dečko upravo zaprosio i da je pristala. 

- Tarik i ja pričali smo o braku i definitivno bi se voljela udati za njega, ali očekujem romantičniju prosidbu i on to dobro zna- rekla nam je Hana i dodala da Tarika obožava.

Bosanska Paris Hilton u jednom intervjuu izjavila je da njen idealni dečko mora imati 'love', ali joj se mora i sviđati. Također je rekla da ne može zamisliti da se seksa s muškarcem koji nije obdaren.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • damstel81 05.06.2011.

    Samo sam dosao da kazem da smo mi pravo jadni kad pisemo i citamo o smecu kao sto je Hana!!! Kakva Paris Hilton?!?! Kurva se od srednje skole za novac i onda je usporedjuju sa trulom bogatasicom!!!

  • user_61227 23.11.2010.

    bosanska štraca

  • uvijek istina 23.11.2010.

    Tarice...Tarice jadni jadnice...covjece vec te zalim...dobio si kolekcionarku k**a...bolje da si ozenio neku kumekicu nego nju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare