To je to što me zanima!

Hana Huljić zabavljala se na Adventu s Domenicom i Mijom Dimšić, a Graše nema na vidiku

Na Adventu u Zagrebu družila se sa svojim dragim i s tatom Tončijem, a na Advent u Splitu je Hana povela samo prijateljice, a ekipa se dobro provela
Vidi originalni članak

Hana Huljić (30) osvanula na fotografiji s prijteljicama koji je objavila njena najbolja prijateljica, pjevačica Domenica Žuvela (29).

Na fotografiji im se pridružila Mia Dimšić (29) na čijem su nastupu bile na splitskom Imaginarium Adventu Zvončac.

Od kad je u vezi s 14 godina starijim pjevačem Petrom Grašom (45) Hana je došla u centar pozornosti javnosti, ali se ona trudi sakriti svoj privatni život i manje objavljuje na društvenim mrežama.

NIŠTA MU NE MOŽE PROMAKNUTI Jole otkrio kako je saznao da su Hana i Grašo zajedno: To je bilo mjesecima prije nego se pročulo

Petra nema na fotografiji, a zadnji puta smo ih vidjeli da je u društvu svog dragog i svog oca Tončija (60) posjetila Fuliranje u Zagrebu gdje se družila i sa Slavkom Sobinom (37) i Natašom Janjić (40) koja je objavila fotografiju. Njena prijateljica Domenica nedavno je odgovorila na pitanje novinara da li je spremna biti kuma na vjenčanju svojoj prijateljici na što je ona potvrdno odgovorila.

NAJBOLJE PRIJATELJICE Domenica o Hani i Graši: Ja sam spremna biti kuma na vjenčanju

- Ja sam rođena spremna! Nekako su nas dvije, i prije nego što sam krenula pjevati, svi zvali paketić. Svugdje dolazile skupa i već sad počinjemo pričati o tome - izjavila je Domenica.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • vande 15.12.2021.

    Ne kužim ove Hrvatska u banani a oni se vesele čemu Adventu dajte molim vas ne zamarajte nas tim likušama

  • 15.12.2021.

    Počelo je,svak za se.

  • 15.12.2021.

    grasu neko oprašuje

Komentiraj...
Vidi sve komentare