To je to što me zanima!

Hana je cijelu noć pokazivala koliko voli zaručnika Tarika...

Voditeljica je u zagrebački klub Gjuro došla plesati sa zaručnikom Tarikom. Da ima sreće u ljubavi pohvalio se i Damir Hoyka. Lupino je prije izlaska izrađivao namještaj
Vidi originalni članak

Najgore mi je kad vidim da djevojke nose duge umjetne kose, misle da su fora, a kao da imaju slamu na glavi, rekao je fotograf Lupino.

U zagrebačkom klubu Gjuro došao je nakon što je cijeli dan radio u svom ateljeu izrađujući namještaj.

- Idem za mjesec dana u New York kako bi dogovorio transport namještaja za izložbu u slavnoj galeriji. Danonoćno dovršavam skulpture koje će biti ugrađene u namještaj - rekao je Lupino.

Njegov kolega Damir Hoyka mlade fotografe na svojoj radionici Fotosofija podučava tajnama zanata.U klubu je bio bez nove djevojke. Iako je s njom godinu dana vješto ju je skrivao govoreći da nakon rastave uživa u samoći.

- U ljubavi mi cvjetaju ruže - sa smiješkom je rekao Hoyka.

Da ima sreće u ljubavi pohvalila se i voditeljica Hana Hadžiavdagić došavši plesati u klub sa zaručnikom Tarikom Tabakovićem.

- Od kad me zaprosio preko Facebooka divno nam je u životu - rekla je Hana.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • july 26.03.2011.

    zaista mi je žao kad hrvati nemaju posla ,vani ima toliko ljepih sposobnoh hrvatica koje jedva čekaju da dođu na tv i mi jedva čekamo da se pojave a onj patuljak delale dofura neku bosanku ,,,,mislim djevojka je ljepa dobre noge tjelo ok sisa plastična a ajde za oko ,,al kad joj vidim onu konjsku facu hebote kao da gledam utrke sa konjima još ako potrči malo ,,,pa koliko boljih hrvatica traži ovaj posao e moj delale baš si patuljastog rasta i u mozgu

  • andrea989 26.03.2011.

    Zaprosio preko Fcaebooka???

  • pravda pravdić 26.03.2011.

    koja voditeljica??ko je ovaj muto s "voditeljicom"?mrš iz hrv.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare