To je to što me zanima!

Hana se javila nakon ispadanja iz showa, Srbi bruje o skandalu

Brojni pratitelji komentirali su kako nisu očekivali da će Hrvatica među prvima napustiti show s obzirom na to da ima, kako gledatelji pišu, puno nebitnijih osoba koji nikako ne doprinose realityju
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Hana Rodić (22) među prvima je napustila kontroverzni show 'Zadruga'. Nakon dvoboja imala je samo šest posto glasova za ostanak u luksuznoj vili, a pobjedu je ovaj put odnijela medicinska sestra Maja Marković (22). 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Hana se brojnim pratiteljima obratila na društvenim mrežama komentirajući kako je zahvalna na brojnoj podršci koju je dobivala protekla dva tjedna. 

VELIKA TRANSFORMACIJA Hana izgubila 65 kg, želi pomoći i drugima: 'Nosila sam muške trenirke, sad napokon uživam'

- Evo kao što vidite izašla sam iz realityja. Neki su možda gledati, neki su spavali, a svima se želim zahvaliti na podršci i prekrasnim porukama koje sam dobila - rekla je Hana i dodala: 

- Još uvijek sam u Beogradu i čekam let za Berlin. Napokon ću vidjeti osobu zbog koje sam htjela napustiti Zadrugu - komentirala je reality zvijezda aludirajući na svog dečka Gorana (42). 

Brojni pratitelji komentirali su kako nisu očekivali da će Hrvatica među prvima napustiti show s obzirom na to da ima, kako gledatelji pišu, puno nebitnijih osoba koji nikako ne doprinose realityju. Srpski mediji pišu kako je Hanino ispadanje skandal u Hrvatskoj. 

Fanovi realityja sumnjaju kako je riječ o namještanju glasova. 

- Prije dupliranja: Hana 6 posto, Maja 94 posto. Nakon dupliranja: Hana 11 posto, Maja 89 posto. Očigledno namješteno, tko bi glasao za ovu Maju, ništa nije do sada pokazala, mutava djevojka i bez imalo srama nakon svega što je uradila. To je prevara - stoji u komentaru. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Trump Jong Un 13.10.2020.

    Hrli na Maksimir

  • Iskrena mala 13.10.2020.

    užas kako izgleda a uopće nije bila ružna cura

  • iiiih 13.10.2020.

    Znamo koja kategorija ovo gleda i prati i onda ju izbace 😆 koji uspjeh

Komentiraj...
Vidi sve komentare