To je to što me zanima!

Hana Tabaković prebrzo vozila i pijana se sudarila

Voditeljica je prebrzo vozila, na semaforu je bilo crveno svjetlo, počela je kočiti, ali je proklizala na tramvajsku stanicu. Povezivali su je s Kirinom...
Vidi originalni članak

Hana Tabaković pijana se zabila Škodom u rasvjetni stup. Voditeljica koju su mediji povezivali s bivšim ministrom Ivicom Kirinom nakon nesreće napuhala je 0,85 promila. Osim toga vozila je prebrzo, priopćila je policija. Vidjevši crveno na semaforu, pokušala je zakočiti, ali je na cesti vlažnoj od kiše proklizala na tramvajsku stanicu.
- Hana je još u bolnici i u šoku je. Ničeg se ne sjeća o nesreći, hvala Bogu da je ostala živa. Jako je udarila glavom i ima veliki hematom. Izgleda kao Mirko Filipović - rekao je njezin otac Sulejman Tabaković. Hanu je prošle godine bivši kolega s OTV-a Vladimir Flajs optužio da mu je s kartice ukrala 20.000 kuna i tvrdio da ima snimku nadzorne kamere koja to dokazuje, ali je nije predočio.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gec56 12.10.2009.

    ma slika je super dva zemljka

  • karter 12.10.2009.

    Svi smo mi pijani vozili, ja bolje vozim kad popijem barem jedno pivo, razbudi me, valjda krv bolje kola žilama. Kava ne djeluje, od nje se samo ruke tresu, a ne razbuđuje.

  • edvardito 12.10.2009.

    ta hanuma je glupa da ne moze bit glupljaaaaaaaaaaaaa

Komentiraj...
Vidi sve komentare