To je to što me zanima!

Hana u Zadruzi uvodi reda, sve im sasula u lice: Stalno tračate

Ako je suditi po komentarima, većina gledatelja mislila je da Rodić neće biti iskrena, ali ona je odmah svima rekla ono što ih ide s obzirom da je pratila zadnju sezonu showa kako bi znala u što se upušta
Vidi originalni članak

Hana Rodić (23) ušla je u subotu navečer u srpski reality show 'Zadruga' i iznenadila i one koji su dosad gledali taj show, ali i one koji nisu, ali su pratili nju na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: Hana i Goran upoznali su se u 'Superparu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čim ju je vozilo ostavilo ispred vile u kojoj će sada boraviti, Hanu su na ulaznim vratima dočekali kandidati pa se sa svima krenula rukovati i upoznavati. Neke je već i znala jer je pratila ovu sezonu, a neke poznaje jer su iz Hrvatske. Zadrugari su sjeli i Hana je počela objašnjavati svoju pozadinu. 

- Dolazim iz Zagreba i bavim se Instagramom - rekla je i nasmijala se. Ako je suditi po komentarima, većina gledatelja mislila je da Hana neće biti iskrena, ali ona je odmah svima rekla ono što ih ide. 

- Na osnovu mog viđenja, smatram da neki kandidati govore iza leđa. Imena? Bit ću direktna jer želim biti direktna i ostatak realityja, Matora, Vlado i Paula. Ima par kandidata koji mi se sviđaju, npr. Žana. Ne želim govoriti tko mi se dopao, a tko nije. Možda i promijenim mišljenje, ali ovo što sam vidjela do sada, imam razloga iznositi baš ta imena - rekla je Hana. 

Prije ulaska u show, otišla je na remont. Priznala je da je stavila filere u usne i da je ovoga puta zaista zadovoljna. 

- Pozdrav za moje curke na Instagramu. Prije četiri dana sam radila nove filere i rekla sam da ću vam staviti mali update, kako izgledaju i kako su se oporavile - započela je objavu pa nastavila: 

MOŽDA UĐE I GORAN Hana Rodić šokirala sve: Ušla u Zadrugu, roditeljima nije rekla

- Evo, stavila sam jedan mililitar i moram priznati da sam zadovoljna. Inače sam stavljala dva mililitra i priznajem, radila sam prevelike usne... Ali ovaj put... Nikad nisam bila zadovoljnija. 

Na Instagramu se pohvalila i da je bila kod frizera, i to u Beogradu. To je bilo netom prije ulaska u show. 

- Javite kako vam se čini transformacija - napisala je Hana u opisu ispod fotografije njene duge i valovite kose.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S HANOM RODIĆ: 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 87

  • 8000E placa!sigurna Hrvatska!😂 27.09.2020.

    Gdje su maske??

  • 27.09.2020.

    Hahaha bila je na remontu !

  • 27.09.2020.

    Hanice ti se baš savršeno uklapaš u ovo društvo..nisi ti ništa bolja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare