To je to što me zanima!

Hani Huljić Grašo odlično stoji majčinstvo: Splitskim ulicama provozala mezimicu, kćer Albu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dok je Hana imala trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu
Vidi originalni članak

Glazbenica Hana Huljić (31) prije dva mjeseca postala je majka malene Albe. Uloga majke sudeći prema fotografijama odlično joj stoji, piše Dalmacija Danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mlada glazbenica uhvaćena je kako šeta Splitskim ulicama, a u kolicima gura malenu kćer. Na sebi je imala bijeli pulover i jeans hlače, a njenoj figuri i danas zavadile bi mnoge žene.

Hana je prošli tjedan prvi put se pojavila u javnosti nakon rođenja kćerkice Albe povodom svečane dodjele europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards u Splitu.

O ULOZI OCA Petar Grašo o kćeri i supruzi: 'Kad te vodi ljubav dobre stvari se događaju same od sebe'

Glazbenica je stigla u društvu svojih roditelja Tončija (60) i Vjekoslave (59), te starijeg brata Ivana Huljića (34), a čini se da je njen suprug Petar Grašo (46) ostao kod kuće s malenom Albom.

Podsjećamo, djevojčica je prije dva mjeseca došla na svijet carskim rezom, a njezin tata Tonči je iz Stanića stigao u Split kako bi bio s kćeri i zetom. Dok je Hana imala trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu.

Kad su mama i kći napuštale splitsko rodilište, Petar ih nije mogao dočekati jer je nastupao. Nakon svirke Grašo je doputovao iz Komiže do Splita samo kako bi je poljubio.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Tost sa sirom i šunkom 01.10.2022.

    Kad će sin?

  • sljastrava 01.10.2022.

    Ajde neka,a di je djed,pardon,ćaća?

  • q12122r 01.10.2022.

    dobre mine

Komentiraj...
Vidi sve komentare