Show

Komentari 43

Hani Huljić Grašo odlično stoji majčinstvo: Splitskim ulicama provozala mezimicu, kćer Albu

Hani Huljić Grašo odlično stoji majčinstvo: Splitskim ulicama provozala mezimicu, kćer Albu

Dok je Hana imala trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu

Glazbenica Hana Huljić (31) prije dva mjeseca postala je majka malene Albe. Uloga majke sudeći prema fotografijama odlično joj stoji, piše Dalmacija Danas.

POGLEDAJTE VIDEO:

Mlada glazbenica uhvaćena je kako šeta Splitskim ulicama, a u kolicima gura malenu kćer. Na sebi je imala bijeli pulover i jeans hlače, a njenoj figuri i danas zavadile bi mnoge žene.

Hana je prošli tjedan prvi put se pojavila u javnosti nakon rođenja kćerkice Albe povodom svečane dodjele europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards u Splitu.

Glazbenica je stigla u društvu svojih roditelja Tončija (60) i Vjekoslave (59), te starijeg brata Ivana Huljića (34), a čini se da je njen suprug Petar Grašo (46) ostao kod kuće s malenom Albom.

Split: Huljići na svečanoj dodjeli europskih nagrada za filmsku glazbu Camille Awards

Podsjećamo, djevojčica je prije dva mjeseca došla na svijet carskim rezom, a njezin tata Tonči je iz Stanića stigao u Split kako bi bio s kćeri i zetom. Dok je Hana imala trudove, Grašo je bio na zagrebačkom aerodromu jer se netom prije vratio iz Sjeverne Makedonije. Sjeo je u auto i pohitao prema Splitu.

Hana Huljić  Grašo u društvu majke i novorođene kćeri napustila bolnicu

Kad su mama i kći napuštale splitsko rodilište, Petar ih nije mogao dočekati jer je nastupao. Nakon svirke Grašo je doputovao iz Komiže do Splita samo kako bi je poljubio.

POGLEDAJTE VIDEO: TREĆA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

Najčitaniji članci