To je to što me zanima!

Hanka pjeva s kraljem svadbi: 'Želimo prenijeti jaku emociju'

Pjevačica Paldum rijetko snima duete. Kolege je često zovu, dogovarala se s mnogo njih, ali nisu ih realizirali. Ovu pjesmu prihvatila je a da je prethodno nije ni čula...
Vidi originalni članak

Ivana sam upoznala prije nekoliko godina. Kad su mi ponudili duet, odmah sam rekla ‘može’ jer je Martić prepun iskrenih, pozitivnih emocija, rekla nam je Hanka Paldum (62). Kraljica sevdaha je s Ivanom Martićem Ivicom (52) snimila pjesmu 'Nisam te zaboravio, nisam te zaboravila' za koju je napravljen i spot. 

Pjevačica rijetko snima duete. Kolege je često zovu, dogovarala se s mnogo njih, ali nisu ih realizirali. Ovu pjesmu prihvatila je a da je prethodno nije ni čula. Kralj svadbi počašćen je što pjeva s Hankom i kaže da je teško dobiti pjevačicu takvog ugleda jer njoj ne treba duet.  

POGLEDAJTE SPOT:

- Sretan sam što mi je ušla u život i karijeru. Birali smo dušu koja bi do boli iskreno mogla otpjevati ‘U svakoj te suzi gledam umornog od kafana’. Htjeli smo jaku emociju i moja želja bila je da to bude Hanka - rekao je Martić. 

Pjesmu su promovirali na festivalu u Neumu, a spot su snimali u Sarajevu i okolici. U samo jednom danu pogledalo ga je 2000 ljudi na You Tubeu. Sigurni su da će njihovi fanovi prepoznati energiju, ljubavnu priču koja naposljetku ipak ima sretan kraj. U pjesmi su, smiju se, malo zaljubljeni, malo tužni i uplakani, malo u oblacima od sreće, ali najvažnije im je da ljubav na kraju pobijedi. 

HANKA I IVICA Kraljevska suradnja: Nije ni čula pjesmu, a već snima duet

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći YouTube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte YouTube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih YouTube zvijezda.

Navala za kartama je ogromna, pa požuri i kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što se rasprodaju!

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • plik 17.10.2018.

    čudi me da nije snimio duet s našom kraljicom svadbi, nije potrebno navoditi ime dotične... :))))))

  • Plehan 17.10.2018.

    Jako lijepa pjesma.

  • DALMATINKA 16.10.2018.

    Voljela sam oči zelene...hanka bravo ženo super ste

Komentiraj...
Vidi sve komentare