To je to što me zanima!

Harrison Ford ne da ulogu. 'Ja sam jedini pravi Indiana Jones'

U holivudskim krugovima spominju se glumci Chris Pratt (39) i Chris Pine (38) kao nasljednici, ali Harrison je obojici 'zatvorio vrata'
Vidi originalni članak

Harrison Ford i sa 76 godina na leđima ljubomorno čuva svoju najpoznatiju ulogu, a u TV emisiji Good Morning America komentirao je buduće planove franšize i to kako će ga netko jednog dana, i to vrlo uskoro, morati zamijeniti. 

- Tko bi trebao biti Indiana poslije mene? Nitko! Samo ja mogu biti Indiana Jones - rezolutno je izjavio Ford na pitanje o nagađanjima za nastavak franšize. 

I dok se u holivudskim krugovima spominju Chris Pratt (39) i Chris Pine (38), Harrison je obojici 'zatvorio vrata'. Disney je još ranije najavio kako bi se peti film ove franšize trebao pojaviti u kinima u srpnju 2021. U istom mjesecu Ford će imati punih 79 godina. 

- Kad ja odem, sa mnom odlazi i franšiza - zaključio je samouvjereno, a možda i u šali Ford, poznat po tome kako nije baš ljubitelj intervjua. 

'DAJ DA GLUMIM' Briga Harrisona za godine, dok je akcije bit će uloga za njega

Povratak glumca na velike ekrane u ulozi istraživača i pustolova Indiane Jonesa prvotno se trebao dogoditi ove godine, ali je kasnije odgođen nakon što je odlučeno da scenarij ipak treba dotjerati. Redatelj Steven Spielberg (72) s Fordom je već snimio četiri filma, koji su zaradili više od 12 milijardi kuna, preračunato iz američkih dolara.

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica osvanua gola u novinama

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 27.05.2019.

    isto kao stallone jedini rocky, shwarzeneger jedini terminator, kapetan kirk willam shatner tako i on jedini indiana jones.......prvi se pamte

  • japanokinez 27.05.2019.

    Ma može oni 8. Nastavak.

  • tomo100brt 26.05.2019.

    Zato onaj film Solo Priča iz ratova zvijezda ne valja. Ovaj pokušava imitirati Harrisona i to ne valja ništa. Nitko ga ne može zamijeniti. Jedan jedini. Tako i za Indiana Jones. Jedan jedini. Ostalo će biti loše.

Komentiraj...
Vidi sve komentare