To je to što me zanima!

Harry i Meghan ipak su pozvali Williama i Kate na rođendan male Lilibet, ali oni nisu došli

Braća se nisu ni pozdravila tijekom kraljičina platinastog jubileja, a izvori tvrde da je kraljica, iako je upznala malenu Lilibet, zabranila fotografiranje pri prvom susretu s njom
Vidi originalni članak

Princ Harry (37) i Meghan Markle (40) pozvali su princa Williama (39), Kate Middleton (40) i njihovu djecu na Lilibetin prvi rođendan, ali oni ipak nisu došli, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Princ William i Kate te njihova djeca princ George (8), i princeza Charlotte (7), bili su u Walesu na taj dan te su sudjelovali u proslavama kraljičinog platinastog jubileja.

Harry i Meghan su otišli iz Velike Britanije bez pozdrav s Williamom i Kate, a njihova djeca, Archie (3) i Lilibet, nisu uspjeli upoznati svoje rođake.

Poznato je da su Harry i Meghan u Londonu bili samo dva dana te da na neke događaje vezane za jubilej, poput velikog koncerta ispred Buckinghamske palače, nisu bili pozvani.

PROSLAVILA PRVI ROĐENDAN Harry i Meghan objavili prvu fotografiju kćeri Lilibet Diane

Sumnja se da su savjetnici kraljice bili uplašeni da su Meghan i Harry ozvučeni i da pokušavaju snimiti sadržaj za svoj show koji navodno snimaju za Netflix.

Također, izvori tvrde da je kraljica, iako je upoznala malenu Lilibet, zabranila fotografiranje pri prvom susretu s njom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Tinchy23 08.06.2022.

    Pozvali ih za vikend kad oni već imaju obveze koje su isplanirane godinu dana unaprijed. I nije onda baš neka pozivnica kad znaš da neće moći doći.

  • 08.06.2022.

    A što su očekivali nakon svega?

  • 07.06.2022.

    Neka nisu baš super...

Komentiraj...
Vidi sve komentare