To je to što me zanima!

'Harry je imao napadaje panike na kraljevskim događanjima...'

Čak na manjim događanjima kada je, na primjer, svečano otvorio humanitarnu udrugu koja pomaže siromašnima, proradili bi njegovi instinkti za borbu ili bijeg koje je razvio u vojsci, piše u knjizi
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) ponovno puni medijske stupce. Prema najnovijoj biografiji o njemu koja se zove 'Finding Freedom', vojvoda od Sussexa borio se s napadajima panike, pišu strani mediji.

U knjizi piše kako se princu nije bilo lako nakon služenja u vojsci vratiti u civilni život jer je bio u velikom fokusu javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljutnja i tjeskoba su u njemu počeli izranjati na površinu, a ti osjećaji nisu pristajali njegovoj službenoj tituli princa. Na kraljevskim događanjima hvatali bi ga napadaji panike. Čak na manjim događanjima kada je, na primjer, svečano otvorio humanitarnu udrugu koja pomaže siromašnima, proradili bi njegovi instinkti za borbu ili bijeg koje je razvio u vojsci - piše u knjizi.

Izvor koji je u to vrijeme bio blizak Harryju prisjetio se kako je izgledao jedan od njegovih napadaja nakon jednog događaja u Londonu.

IZ NOVE VRIJEDNE VILE Harry se javio iz Los Angelesa: 'Život je ovdje baš fantastičan'

- Počeo je duboko disati kako bi se pokušao smiriti. Ljudi, kamere, njihova pažnja, sve ga je to savladalo. Bio je na rubu - ispričao je izvor.

Tijekom tog teškog razdoblja najveći mu je oslonac bio stariji brat, princ William (38), s kojim je u posljednje vrijeme, šuška se, u lošim odnosima, navodno zbog Harryjeve supruge Meghan Markle (39).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Gospodin Čovjek 04.09.2020.

    Kakvu ženu ima, razumijem zašto ima napade.

  • barica_30 04.09.2020.

    I ja imam napadaje panike svakog 30.u mjesecu kad se lova istopi, a rezije čekaju, frizder i autotank zjape poluprazni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare