To je to što me zanima!

Harry neće doći baki kraljici na rođendan, ipak leti do Meghan

Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako će kraljica vjerojatno provesti rođendan kao i većinu dana u ovoj godini, što znači da će se odvesti do Frogmorea, jednog od njoj najdražih dijelova imanja...
Vidi originalni članak

Okružena samo najužim krugom osoblja iz dvorca Windsor, kraljica Elizabeta II. u srijedu će proslaviti 95 godina, najusamljeniji i najtužniji rođendan i prvi bez princa Philipa u proteklih sedam desetljeća.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njezin unuk, princ Harry (36), po svemu sudeći, neće doći. Letjet će avionom nazad za Kaliforniju, gdje ga čekaju trudna supruga Meghan Markle (39) i sin Archie, koji početkom svibnja slavi 2. rođendan, piše Mirror.

Vojvotkinja i bivša glumica trebala bi roditi početkom lipnja. Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako će kraljica vjerojatno provesti rođendan kao i većinu dana u ovoj godini, što znači da će se odvesti do Frogmorea, jednog od njoj najdražih dijelova imanja, i prošetati svoja dva nova štenca korgija.

Tradicionalno obilježavanje s njezinim novim portretom trebalo bi biti odgođeno jer je kraljica još u službenom periodu žalosti za voljenim suprugom. Njezin sin, princ Charles (72), organizirao je privatni razgovor s posvađanim sinovima Harryjem i Williamom (38) nakon sprovoda, a upućeni kažu da je to upravo ono što bi pokojni Philip želio. Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je kako su braća na sprovodu djeda u proteklu subotu našla utjehu jedan u drugome.

- Vidjeli smo Harryja kako baca pogled prema Williamu prvi put kad su izašli iz kapelice i oprostili se s domaćinima, ali kad su William i Kate krenuli, Harry ih je sustigao i hodao s njima. Poslije nekoliko trenutaka Kate se povukla i ostavila njih dvojicu da razgovaraju sami u naizgled opuštenoj atmosferi - rekla je James za britanske medije.

Podsjetimo, ovo je bio prvi susret braće nakon kontroverznog intervjua koji su Harry i Meghan u ožujku dali Oprah Winfrey (67). U razgovoru je Meghan optužila kraljevsku obitelj za rasizam, a Harry je rekao da su njegovi otac i brat zarobljeni u sustavu iz kojeg nemaju mogućnost izaći. Princ Harry navodno je kontaktirao obitelj prije dolaska u Veliku Britaniju iz SAD-a, prvi put nakon godinu dana, kako bi riješili nesuglasice prije djedova pogreba. Meghan nije smjela doći zbog visokog stupnja trudnoće. No mnogi su u tome vidjeli da se propisno “izvukla” od susreta s dvorom.     

Idi na 24sata

Komentari 10

  • sexy_trubadur 20.04.2021.

    nema pcr2 testa ili karantene ???

  • medeki 20.04.2021.

    Zato će muž ostaviti oca i majku i prionuti za ženu svoju i njih dvoje će biti jedno, zar to nisu riječi iz Biblije. Čovjek ide tamo gdje mu je mjesto!!!

  • os-lega 20.04.2021.

    Baka žuri na snimanje serijala "Ljubav je na selu".

Komentiraj...
Vidi sve komentare