Obavijesti

Show

Komentari 10

Harry neće doći baki kraljici na rođendan, ipak leti do Meghan

Harry neće doći baki kraljici na rođendan, ipak leti do Meghan
4

Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako će kraljica vjerojatno provesti rođendan kao i većinu dana u ovoj godini, što znači da će se odvesti do Frogmorea, jednog od njoj najdražih dijelova imanja...

VIDEO

Okružena samo najužim krugom osoblja iz dvorca Windsor, kraljica Elizabeta II. u srijedu će proslaviti 95 godina, najusamljeniji i najtužniji rođendan i prvi bez princa Philipa u proteklih sedam desetljeća.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Princ Harry 01:07

Njezin unuk, princ Harry (36), po svemu sudeći, neće doći. Letjet će avionom nazad za Kaliforniju, gdje ga čekaju trudna supruga Meghan Markle (39) i sin Archie, koji početkom svibnja slavi 2. rođendan, piše Mirror.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Vojvotkinja i bivša glumica trebala bi roditi početkom lipnja. Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu kako će kraljica vjerojatno provesti rođendan kao i većinu dana u ovoj godini, što znači da će se odvesti do Frogmorea, jednog od njoj najdražih dijelova imanja, i prošetati svoja dva nova štenca korgija.

Garden Party at Buckingham Palace, London, UK - 29 May 2019

Tradicionalno obilježavanje s njezinim novim portretom trebalo bi biti odgođeno jer je kraljica još u službenom periodu žalosti za voljenim suprugom. Njezin sin, princ Charles (72), organizirao je privatni razgovor s posvađanim sinovima Harryjem i Williamom (38) nakon sprovoda, a upućeni kažu da je to upravo ono što bi pokojni Philip želio. Stručnjakinja za govor tijela Judi James rekla je kako su braća na sprovodu djeda u proteklu subotu našla utjehu jedan u drugome.

- Vidjeli smo Harryja kako baca pogled prema Williamu prvi put kad su izašli iz kapelice i oprostili se s domaćinima, ali kad su William i Kate krenuli, Harry ih je sustigao i hodao s njima. Poslije nekoliko trenutaka Kate se povukla i ostavila njih dvojicu da razgovaraju sami u naizgled opuštenoj atmosferi - rekla je James za britanske medije.

Funeral of Britain

Podsjetimo, ovo je bio prvi susret braće nakon kontroverznog intervjua koji su Harry i Meghan u ožujku dali Oprah Winfrey (67). U razgovoru je Meghan optužila kraljevsku obitelj za rasizam, a Harry je rekao da su njegovi otac i brat zarobljeni u sustavu iz kojeg nemaju mogućnost izaći. Princ Harry navodno je kontaktirao obitelj prije dolaska u Veliku Britaniju iz SAD-a, prvi put nakon godinu dana, kako bi riješili nesuglasice prije djedova pogreba. Meghan nije smjela doći zbog visokog stupnja trudnoće. No mnogi su u tome vidjeli da se propisno “izvukla” od susreta s dvorom.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije