To je to što me zanima!

'Harry Potter' u novom će filmu utjeloviti glazbenika porijeklom s ovih prostora, snimat će ubrzo

'Kada je moj posljednji film UHF izašao 1989. bio sam jako sretan što mogu reći da smo na rasporedu', rekao je glazbenik koji nije skrivao zadovoljstvo što će njegov lik utjeloviti Daniel Radcliffe
Vidi originalni članak

U veljači ove godine započet će snimanje filma 'Weird: The Al Yankovic Story' koji se temelji na biografiji poznatog američkog glazbenika i komičara Alfreda Matthewa Yankovica (62), poznatijeg kao 'Weird Al' Yankovic. Njegov lik u filmu utjelovit će Daniel Radcliffe (32), svima poznat po ulozi Harryja Pottera, piše The New York Times

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanimljivo je to da je Amerikanac Al Yankovic zapravo porijeklom s ovih prostora, a obitelj je u Kaliforniju stigla iz Jugoslavije. Glumac Radcliffe zasigurno će imati pune ruke posla kako bi publici vjerno dočarao život slavnog umjetnika. 

- The Weird Al film će obuhvatiti svaku točku u životu Yankovica, od njegovog ranog djetinjstva do uspjeha, slave i ljubavnih veza s poznatima - napisali su u priopćenju za medije iz produkcije. 

LJUBAVNA MAGIJA NA SETU Daniel Radcliffe otkrio: 'Na setu sam bio zaljubljen u kolegicu'

- Kada je moj posljednji film UHF izašao 1989. bio sam jako sretan što mogu reći da smo na rasporedu - rekao je glazbenik koji nije skrivao zadovoljstvo što će njegov lik utjeloviti Daniel Radcliffe. 

- Uopće ne sumnjam da je to uloga po kojoj će ga buduće generacije pamtiti - dodao je. 

Naime, Weird Al Yankovic postao je popularan tijekom 80-ih i 90-ih godina kada su izašli njegove verzije brojnih svjetski hitovi poput 'Beat It' ('Eat It' u njegovoj verziji) i 'Bad' ('Fat') pjevača Michaela Jacksona. Također, obradio je pjesmu 'Gangsta Paradise ('Amish Paradise') i popularnu 'Party in The USA' ('Party in The C.I.A.) od pjevačice i glumice Miley Cyrus.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare