To je to što me zanima!

Harry se za vrijeme krunidbe žalio na svoju obitelj čovjeku do sebe: 'Dosta mi je, nije ih briga'

Unatoč Eurosongu i prolasku Leta 3 u finale natjecanja, i dalje se sabiru dojmovi s krunidbe kralja Charlesa III. koja se održala prošle subote
Vidi originalni članak

Dolazak princa Harryja (38) na krunidbu oca, kralja Charlesa (74) iščekivali su svi svjetski mediji, a sada je otkriveno o čemu je Harry pričao sa suprugom svoje rođakinje, princeze Eugenie (33), Jackom Brooksbankom (37).

- Dosta mi je načina na koji se ponašaju prema meni - navodno je Harry rekao Jacku, što su zaključili čitači s usana.

Pretpostavlja se da je Harry mislio ili na kraljevsku obitelj ili na medije, s obzirom na to da je upleten u pravni postupak Visokog suda protiv nekoliko novinskih izdavača, uključujući The Daily Mail i The Mail on Sunday.

UŽIVALA U DANU Nasmijanu Meghan vidjeli prvi put nakon krunidbe: Evo što je radila u sunčanoj Kaliforniji

Prema tvrdnjama Jeremyja Freemana, koji je razgovor analizirao za The Sun, Harry je dodatno izjavio da situacija nije idealna.

- Dosta mi je načina na koji se ponašaju prema meni. To nije idealna situacija - rekao je navodno odbjegli princ.

Na to mu je Brooksbank poručio da mu može pomoći.

- Ako mogu učiniti da se osjećaš bolje, mogu ti pomoći. Nije to miran život, zar ne? - izjavio je prema analizi Freemana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Harry je odmahnuo glavom prije nego što mu je navodno odgovorio 'da njih nije briga', na što je Jack rekao da 'nema vremena'.

BRAĆA ZARATILA Meghan im skinula svu kosu s glave: Harry i William oćelavili zbog brojnih svađa, to se vidi!

 - Nemam vremena za to, ne ako je gotovo - rekao je na što mu je Harry odgovorio da je to slučajnost.

Čitači s usana također su primijetili kako je Harry Brooksbanku rekao da mora ići na let, što se na kraju ispostavilo točnim jer je princ Harry vrlo brzo napustio ceremoniju i vratio se u Kaliforniju gdje su ga dočekali supruga Meghan Markle (41) i djeca, Lilibet Diana (1) i Archie koji je tog dana slavio četvrti rođendan.

NE VIĐA GA Charles nije mogao sakriti tugu nakon krunidbe: Nazdravio je i Archieju potresnim riječima...

 

Iako je bio pozvan na svečani ručak u Buchingamskoj palači nakon krunidbe, tamo se nije pojavio, a upućeniji izvori tvrde kako su mnogi odahnuli kada je odbio poziv, posebno njegov brat William s kojim nije u dobrim odnosima jer mu je govorio protiv supruge Meghan.

Ipak, novopečeni kralj nije sakrivao tugu, a nazdravio je i za Archiejev rođendan.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA: 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Imperatrice 11.05.2023.

    Veća psihoza od kraljevske obitelji je psihoza žene koju si oženio. Poznajem osobu, presliku od Meghan, mislim u ponašanju koju mi je oženio frend. Šta reći, s nikim ne priča od svoje obitelji, kontinuirano ugađanje i život na visokoj nozi, unatoč činjenici da su oba iz radničkih obitelji. Nema više ni prijatelje s kojima je ljetovao od djetinjstva, s vj. kumom se ne druži...Srećom, progledao je na vrijeme, predao papire i čeka razvod. Još ga je i varala... bolesno koja likuša

Komentiraj...
Vidi sve komentare