To je to što me zanima!

Harryjeva psihoterapeutkinja porijeklom je iz Zagreba, bolje mu je zbog njezinih metoda...

Princ Harry odlučio se otvoriti po pitanju mentalnog zdravlja, a njegova terapeutkinja Sanja Oakley je najpoznatija po tome što je bila savjetnica i praktičarka za EMDR metodu, tehniku za liječenje prethodnih trauma
Vidi originalni članak

Princ Harry (36)  je s Oprah Winfrey (67) pokrenuo projekt koji se bavi mentalnim zdravljem te se pojavio u prvoj emisiji 'The Me You Can't See' te je Opri priznao neke od najintimnijih stvari vezanih za odrastanje i traume.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Harry je Opri rekao da ga je supruga Meghan prije četiri godine nagovorila na psihoterapiju, a u emisiji se s Harryjem pojavila i njegova terapeutkinja. Zove se Sanja Oakley i rođena je u Zagrebu, navodi Daily Mail.

Sanja Oakley je psihoterapeutkinja, s praksom u Londonu, a ima 20 godina iskustva u privatnoj praksi i javnom sektoru širom Velike Britanije, Europe i SAD-a.

Karijeru je Oakley započela u prodaji i marketingu u potrošačkom softveru, izdavaštvu i medijima. Zatim se preusmjerila na psihoterapiju i treniranje rukovoditelja, rekavši da njezini klijenti iz prakse "uključuju izvršne direktore, domaće radnike i mlade ljude koji započinju život". 

NAJAVA SERIJE S OPRAH Harry o mentalnom zdravlju: Sin Robina Williamsa i on imaju 'vrlo slična' iskustva s gubitkom

Oakley je najpoznatija po tome što je bila savjetnica i praktičarka za EMDR metodu, tehniku za liječenje prethodnih trauma. Nju koristi i princ Harry, a riječ je o metodi koja  omogućuje brzu desenzibilizaciju traumatskih sjećanja i kognitivno restrukturiranje koje vodi značajnom smanjenju simptoma širokog spektra psihičkih problema poput emocionalnog stresa, ometajućih misli, anksioznosti, flashbackova i noćnih more.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • theshitdisturber 28.05.2021.

    hrvati ponovno spašavaju svijet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • jamesbond7777 28.05.2021.

    Vjerojatno, iz vrapca🙄🔥🙄

  • Sićka 28.05.2021.

    Licemjer, pljuje po vlastitoj obitelji zbog koje živi privilegiranim životom u trenucima kad mu je djed na samrti a baka pred udovstvom, iz vile u Kaliforniji kupljene njihovim novcem i bankovnim računom od minimalno 50 milijuna . njihovog novca.. Dno dna osoba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare