To je to što me zanima!

HBO tim se oglasio oko filma: 'Kava u epizodi bila je greška'

Iznenađeni smo što nije naručila Dragon Drink - odgovorili su iz Starbucksa. Pogreška se u rekordnom vremenu proširila po društvenim mrežama, a odmah su krenule i brojne teorije zavjere
Vidi originalni članak

U četvrtoj epizodi serije 'Igra prijestolja' gledatelji su primijetili propust. U sceni sa Kitom Harringtonom (32), koji glumi Jona Showa i Emiliom Clarke (32), koja utjelovljuje Daenerys, u kadru se našla i čaša kave poznatog brenda. Nakon brojnih teorija zavjera, ekipa HBO-a oglasila se na društvenoj mreži. 

- Vijesti iz Winterfella. Kava koja se pojavila u epizodi je bila greška. Daenerys je naručila biljni čaj - objavilo je PR tim HBO-a na svom Twitter profilu. Potvrđeno je kako Starbucksov logo u novoj epizodi trenutno najpopularnije serije nije završio namjerno. Nakon drame sa šalicom oglasio se i poznati lanac kave. 

- Iznenađeni smo što nije naručila Dragon Drink - odgovorili su iz Starbucksa. Pogreška se u rekordnom vremenu proširila po društvenim mrežama, a odmah su krenule i brojne teorije zavjere. Brojni obožavatelji ogorčeni su, zbog ovog propuste, tvrde, kako je ovo nedopustivo s obzirom na to da se nekoliko epizoda snimali i montiralo pune dvije godine.

- Doslovno je Starbucks čaša na stolu. Koji vrag? Pa šest epizoda se snimalo dvije godine - ljutiti su fanovi serije. 

Obožavatelji serije, koji su dvije godine čekali osmu sezonu, nisu jedini koji su primijetili pogrešku.

- Nisam niti jednom gledala 'Igru prijestolja', ali mi je jako drago što je Kraljevstvo napokon dobilo Starbucks - komentirala je korisnica Twittera. 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Idi na 24sata

Komentari 55

  • creepylighthouse 08.05.2019.

    Siroti obozavatelji, ima tolko drugih bitnih stvari o kojima se moze pisati, ali ovo je senzacionalna vijest - programiranje velikih masa putem Netshitxa.

  • Zelen-oko 08.05.2019.

    Nije to nikakakva greška već reklama unutar serije. Cilj je postignut. Starbucks je dobio reklamu koju je platio. Svi pričaju o tome.

  • 07.05.2019.

    Fiondica ima još uvijek normalnih ljudi koji kao i ti nisu pogledali nijednu epizodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare