To je to što me zanima!

Hefnerova udovica: Naslijeđenu vilu prodaje za 43 milijuna kn

Vila ima preko 5000 kvadrata, četiri spavaće sobe i četiri kupaonice. Iako se pričalo kako Crystal neće ništa naslijediti jer je potpisala predbračni ugovor, Hefner joj je ipak ostavio i pet milijuna dolara
Vidi originalni članak

Hugh mi nedostaje svakog dana. Puno se smijao. Naučio me što je ljubav i dobrota. Bio je dobar prema svima, a u njegov dom su svi bili dobrodošli, kaže Crystal Harris Hefner (31). Amerikanka je sada odlučila prodati vilu u Hollywoodu koju joj je ostavio pokojni suprug Hugh Hefner.

OSNIVAČ PLAYBOYA Spavao s više od 1000 žena: Umro je Hugh Hefner (91)

Rezidencija je to na zapadnoj obali koju je osnivač Playboya 2013. platio pet milijuna dolara (oko 30 milijuna kuna) i namijenio je bivšoj zečici i manekenki još dok su oboje živjeli u Playboy vili.

Prema stranici za prodaju nekretnina, riječ je o prostranoj vili koja ima preko 5000 kvadrata, četiri spavaće sobe i četiri kupaonice. Crystal za nju traži 7,2 milijuna dolara (oko 43 milijuna kuna). Iako se pričalo kako nekadašnja zečica neće ništa naslijediti jer je potpisala predbračni ugovor, Hefner joj je ipak ostavio i pet milijuna dolara.

Bivša manekenka se 2012. udala za Hugha u Playboyevoj vili u Los Angelesu. Ona je imala 26, a on 86 godina i to mu je bio treći brak. Hefner je preminuo prošle godine u rujnu u 91. godini. 

NIJE SE DAO VAN Hugha Hefnera 'ubila' vila: Ugušio se od crne plijesni?

Crystal je bila uz Hefnera do samog kraja, u periodu kada je bio sve stariji i nemoćniji. Pratila ga je na sve liječničke preglede te je radila sve da ga razveseli i kad je bilo najteže. Iznenadila je tako članove njegove obitelji, ali i prijatelje koji su bili uvjereni da je u braku s njim isključivo iz financijske koristi. 

Hugh je prije nje bio u braku s Millie Williams (91) s kojom ima kćer Christie (65) i sina Davida (62), te s manekenkom Kimberley Conrad (55) s kojom ima sinove Marstona (27) i Coopera (26). S Crystal nije imao djece.

Njegovo bogatstvo procjenjivalo se na 43 milijuna dolara (oko 275 milijuna kuna).

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Der Kommissarrr 27.01.2018.

    Icckom do zvijezda, njena ribica ipak vrijedi milijune.

  • 26.01.2018.

    eto velika ljubav zaradit će milijune,,,tako je to u americi

  • kung fu panda 26.01.2018.

    Znači njena ću ča u najmu 8 milja i nekaj sitno na godinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare