To je to što me zanima!

Heidi Klum uživa u Las Vegasu: Kroz hotel šetala u prozirnoj kombinaciji i pokazala gaćice

Bivša 'Viktorijina anđelica' je očigledno impresionirana oblikom svoje stražnjice, pa je tražila supruga da je snimi iz svih poza, a u videu je pokazala kako izbliza trese guzom dok pleše
Vidi originalni članak

Bivša manekenka i 'Viktorijina anđelica' Heidi Klum (48) u subotu je objavila nekoliko fotografija i videa na kojima je pokazala svoju stražnjicu u prozirnom kompletu dok se zabavljala u Las Vegasu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Heidi je istaknula vitku figuru u pripijenom dvodijelnom setu s printom patuljaka belgijskog modnog dizajnera Waltera Van Beirendoncka. Ispod kompleta nosila je samo bikini i naglasila duge noge.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Zatim je objavila video kako zavodljivo šeta hotelskim hodnikom koji je snimio njen 17 godina mlađi suprug, gitarist Tom Kaulitz.

U drugoj objavi Heidi je pokazala svoju stražnjicu u istom prozirnom setu dok je šetala šarenim ulazom u hotel. Očigledno impresionirana oblikom svoje stražnjice dodala je još jedan video u kojem izbliza trese guzom dok pleše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Heidi Klum (@heidiklum)

Podsjetimo se, Heidi je priznala da je noge osigurala na zahtjev jednog od njenih klijenata s kojima je radila u okviru promocije proizvoda te otkrila da jedna noga vrijedi manje od druge jer na njoj ima ožiljak.

MEGAN THEE STALLION Slavna reperica u oskudnom izdanju twerkala na dodjeli nagrada, svi u publici zanijemili

Tijekom gostovanja u emisiji 'The Ellen DeGeneres Show' objasnila je da joj zbog toga jedna noga vrijedi manje od druge. Ukupno su osiguran na 2,2 milijuna dolara (oko 15 milijuna kuna), a jedna je noga vrjednija 200 tisuća dolara od druge. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Piver 24.05.2022.

    pa ima puno boljih od nje neznam sta ova oce

  • Andjelica 18.05.2022.

    Zenajecudo nakon4 djece

  • KMVA 17.05.2022.

    Nekad je ovdje bilo zanimljivih tema za komentirati🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare