To je to što me zanima!

Heidi objavila selfie iz kreveta sa 16 godina mlađim dečkom

Fanovi su zasuli Heidi čestitkama, ali bilo je i onih koji su napisali da takav golišavi selfie nije primjeren i da bivša manekenka previše otkriva svoju intimu...
Vidi originalni članak

Bivša njemačka manekenka i supermodel Heidi Klum (45) je na Instagramu objavila golišavi selfie iz kreveta sa zaručnikom Tomom Kaulitzom (29). Heidi je sa svim svojim pratiteljima odlučila podijeliti ljubavnu sreću. To im je prva javna zajednička fotografija otkad ju je Tom na Badnjak zaprosio.

Fanovi su zasuli Heidi čestitkama, ali bilo je i onih koji su napisali da takav golišavi selfie nije primjeren i da bivša manekenka previše otkriva svoju intimu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Heidi i Tom su zajedno od početka 2018. godine, a jedno od drugog se ne odvajaju što pokazuju i zajedničkim fotografijama. 

Iako su mnogi smatrali kako će ih razlika u godinama rastaviti pobijedili su predrasude, a Heidi se pohvalila dijamantnim prstenom.

- Tom me čini sretnom ženom. S njim je drugačije nego što je to bilo u prijašnjim vezama. S njim mislim zaista ozbiljno - rekla je Heidi jednom prilikom. 

PRAVO IZNENAĐENJE Božićna romantika: Heidi Klum zaručio 17 godina mlađi dečko

Njemica iza sebe ima dva propala braka. Do 2002. godine bila je u braku s glumcem Ricom Pipinom, a do 2014. s britanskim glazbenikom Sealom (55) s kojim ima troje djece - sinove Henryja (13) i Johana (12) te kćer Lou (9).

VIDI OVO! HOROSKOP: Uz ova 3 znaka nikad nema mira, uvijek je drama. Jeste li Vi jedan od njih?

Idi na 24sata

Komentari 30

  • NivesG 31.12.2018.

    Cijeli život pod pritiskom i sada se opustila. Neka uživa.

  • 30.12.2018.

    U svakom slucaju jadno jadno bi bilo i da sa starijim objavi sliku

  • Mthesecond 30.12.2018.

    Pomladio ju je za jedno 20,25 godina..Sad je u dvadesetima...Haha...Sve njene vršnjakinje budu poželjele da su na njenom mjestu,svaka bi to pilence,svježu piletinu uz sebe...Haha...

Komentiraj...
Vidi sve komentare