To je to što me zanima!

Heidi uklanja tetovažu Sealova imena s podlaktice desne ruke

NEPOTREBAN PODSJETNIK Njemačka manekenka kreće na lasersko skidanje tetovaže na kojoj, uz inicijale njihovo troje djece, u tri zvijezde stoji i njegovo ime
Vidi originalni članak

Heidi Klum (40) odlučila se riješiti tetovaže s podlaktice desne ruke koja je podsjeća na bivšeg supruga Seala (50) od kojeg se rastala u siječnju prošle godine nakon šest godina braka. Njemačka manekenka krenula je na lasersko skidanje tetovaže na kojoj, uz Sealovo ime, stoje inicijali imena njihovo troje djece u tri zvjezdice. Posljednje fotografije manekenke pokazale su da je tetovaža sve manje vidljiva na njezinoj ruci.

Heidi je s pjevačem obnavljala bračne zavjete svake godine, a 2008. otkrila je da su nakon četvrte godišnjice odlučili zajedno tetovirati svoja imena.

- Bila je na nekoliko tretmana, no inicijali imena njezine djece ostat će netaknuti - otkrio je izvor blizak Heidi, koja sada uživa u romansi sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom. 

Manekenka i Seal imaju troje djece, sinove Henryja (7) i Johana (5) te kći Lou (3). Heidi iz veze s talijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom (63) ima kći Leni (9) koju je Seal posvojio.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • inter11 26.06.2013.

    Admine sad mi objasni u kojoj u cemu sam ja prekrsio ijedno pravilo? Samo nemoj rec da si mislio,nego sta je napisano bilo!!!

  • veseli dabar 26.06.2013.

    Inače su mi baš bezvezne te tetovaže nečijeg imena.. Totalno nemaštovito i stavljeno tek toliko da se ljeti pokaže da ima tattoo.. jadno..

  • biberrr 26.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare