To je to što me zanima!

Helena iz 'Plesa sa zvijezdama' kopirala outfit Brene i Rihanne

Stručni žiri 'Plesa sa zvijezdama' Damira Kedžu i Helenu Janjušević nagradio je s 30 bodova i pohvalama za njihov cha-cha-cha. Međutim, Helena je za nastup 'iskopirala' modnu kombinaciju pjevačica iz 2016.
Vidi originalni članak

U trećoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama', a posljednji par koji je stao na pozornicu bili su pjevač Damir Kedžo (31) i njegova partnerica Helena Janjušević. Otplesali su cha-cha-cha na pjesmu 'Ghostbusters' autora Raya Parkera Jr. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za izvedbu dobili su 30 bodova od stručnog žirija koji ih je i častio komentarima. 

- Ti si zvijezda koja najbolje glazbeno interpretira svaki ples. Ono što me smeta je što visiš na nazad, ali nadam se da su drugi parovi vidjeli kako izgleda cha-cha-cha - rekla je članica žirija Tamara Despot Damiru. 

Međutim, ono što žiri nije primijetio je da je Kedžina plesna partnerica 'ukrala' styling čak dvjema poznatim pjevačicama. 

Na 'Brit Awards' 2016. godine identičan outfit imala je Rihanna (31), a nedugo nakon i Lepa Brena (58) na koncertu u Mostaru. 

Dok je Rihanna imala majicu nešto zatvorenijeg tipa, Brena je tada otkrila atribute. Helena se odlučila za majicu bez dekoltea poput Rihanne. 

Nakon što se Brena pojavila u Mostaru u tom bijelom outfitu, postala je hit na društvenim mrežama. Pratitelji su ju ismijavali zbog hlača te ju uspoređivali sa zavjesama budući da hlače imaju resice.

VIDI OVO: Ovi horoskopski znakovi najbolji su u krevetu, ali na jedan potpuno drugačiji način. Jeste li i Vi jedan od njih?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • arwenn 06.04.2019.

    Nije kopirala ona vec stilisti i kostimografi ! Iskreno meni ti kostimi vise lice kao da su za stajgu ! Kao vuku se na neki seksipil a ustvari izgleda otrcano ! Pustite da dame budu dame ,lijepe,elegantne ...a ne plesat valcer u haljetkima nezz ni kako to nazvat ! Prelose

  • Demetra 06.04.2019.

    Dakle, Brena je iskopirala Rihannu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare