To je to što me zanima!

Hlačice kao gaćice: Selena kao da je bila samo u rublju i sakou

Selena Gomez u ponedjeljak je izašla s prijateljicama u Londonu. U oskudnom outfitu pokazala je utrenirano tijelo, a noge je istaknula u kratkim hlačicama
Vidi originalni članak

Mnogi su se šokirali kad je nedavno priznala da je dva tjedna provela na rehabilitaciji, no čini se da joj je godio oporavak od obavezama pretrpanog načina života. 

Glasnogovornik Selene Gomez (21) odbio je navode o mogućim problemima s drogom i alkoholom te rekao kako se pjevačica odlučila dovesti u red zbog emocionalnih problema. 

Selena je u ponedjeljak izašla s prijateljicama u Londonu. Odjenula je kratke hlačice i topić, a pošto je preko toga nosila sako, hlačice su djelovale više kao gaćice. U oskudnom outfitu, pokazala je noge, a fotografiju izlaska objavila je i na Instagramu. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Maestra_1 19.02.2014.

    Nerijetko čujem, pročitam i vidim da veliki dio muške populacije više voli kad žene "ima", čak i na nekim mjestima tijela koje nas kao žene veoma smeta..primjerice butine, guza itd. Pa i ona stara izreka - bolje da ljulja nego da žulja - govori tome u prilog. Ne znam zašto žene ne vjeruju svojim partnerima kad im to kažu ? Čemu raditi drame oko par centimetara sala na trbuhu ili veće pozadine ? Ni svim ženama nisu bitni "centimetri" kod muškaraca, pa je i to ponekad muškarcima teško dokazivo.......... A, najvažnije uvijek bilo i bit će....ljubav, dobar sex - uvijek izazovu osmijeh. :)))))

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 18.02.2014.

    totalno kužim ove novinare...nije za fashion segment jer se obukla bezvezno da nemre bit manje interesantno a opet,nekakva je zvjezdica za showbiz...iako ju niko u nas ne prati...teško je to...već vidim koji ping-pong igraju u redakciji u nedostatku kvalitetnih vijesti iz segmenata...al hey-rubrike se moraju puniti...svaki dan...

  • Bepina 18.02.2014.

    A kad će u gaćama van nego sad dok je mlada....

Komentiraj...
Vidi sve komentare