To je to što me zanima!

Hoće li 'Bumblebee' biti prvi dobar film o Transformerima?

Dok se za tehničku stranu filmova o Transformerima ne mogu izjaviti nikakve riječi osim riječi hvale, za sve ostalo se riječi hvale jako teško pronalaze
Vidi originalni članak

Jedna od stvari koje su mnogi zamjerali franšizi 'Transformeri' jest manjak kvalitete, barem one scenarističke, kao i glumačke, a i redateljske. Dok se za tehničku stranu tih filmova ne mogu reći nikakve riječi osim onih hvale, za sve ostalo se riječi hvale jako teško pronalaze.

KAKO DO NOVCA? U njegovom je umu bio odgovor na pitanje za milijune dolara

Tako se scenarija malo tko sjeća, kao što je jako teško i istaknuti kvalitetno odglumljenu ulogu u tim filmova. Doduše, može se reći da su glumci posve dobro odglumili loše napisane uloge, no to je ipak jedan preokrutan cinizam prema kojem ne bismo težili. Kakva god situacija prije bila, posve je lako vidljivo da se u novom filmu iz franšize, nazvanom 'Bumblebee' prema glavnom liku, fokus u mnogočemu premjestio s besmislenih eksplozija Michaela Bayja na gradnju likova.

I DALJE BIZARAN Legendarni režiser David Lynch objavio je online svoj novi film

Ima zlih jezika koji su odmah odbacili film, no činjenica da je na čelu projekta podosta kvalitetan redatelj, a da su mladi glumci (kao i oni stari) za sada uglavnom poznati po posve pristojnim filmovima, daje nam nadu da ćemo dobiti ne samo dobar film o Transformerima, već i dobar film generalno gledano.

Radnja filma 'Bumblebee' događa se 1987. godine kada Transformer Bumblebee, zajedno s trojicom Decepticona, kreće u tajnu misiju na Zemlji. U malom kalifornijskom gradu upoznaje djevojku imena Charlie (Hailee Steinfeld), koja uskoro puni 18. godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, a koja će mu pomoći u toj avanturi.

Lorenzo di Bonaventura i Michael Bay, producenti franšize 'Transformers', producirali su film, a pomagali su im izvršni producenti Steveno Spielbergo, Briano Goldnero i Marko Vahradian. Travis Knight,  redatelj koji nas je oduševio filmom 'Kubo i čarobni mač', režira prema scenariju Christine Hodson.

U glavnim ulogama su mlada Hailee Steinfeld i John Cena, a uz njih se u filmu pojavljuju i mnogi epizodni glumci.

'Bumblebee' u domaća kina stiže 20. prosinca, u distribuciji Blitza.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • MarinoMarkovic 29.11.2018.

    I drugi su bili dobri samo ne G1

  • Atom 20.11.2018.

    Steveno Spielbergo i Briano Goldenero??? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare