To je to što me zanima!

Mogu li natjecatelji svladati vještine u samo sedam dana?

Druga emisija zabavnog showa 'Ja to mogu' pokazat će nam može li osmero poznatih, natjecatelja showa, u samo sedam dana svladati potpuno novu vještinu
Vidi originalni članak

Druga emisija zabavnog showa 'Ja to mogu' pokazat će nam može li osmero poznatih, natjecatelja showa, u samo sedam dana svladati potpuno novu vještinu. Na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u subotu u 20 sati  tako ćemo vidjeti Tamaru Loos i Ivana Vukušića kako tehniciraju nogometnom loptom, Jelenu Glišić i Anu Majhenić kako plešu sambu, Marka Tolju i Lanu Jurčević kako žongliraju, ali i potpuno nezamislivu situaciju u kojoj će Davor Bilman i Slavko Sobin plesati oko štange.  

 Ove su zadatke natjecatelji showa izabrali u prvoj emisiji i već u nedjelju započeli sa zahtjevnim probama. Nije im lako budući da su zadatke prezentirali ponajbolji u pojedinoj vještini, a iskustvo prve emisije natjecateljima je pokazalo da točke koje se čine  jednostavnijima u treninzima pokažu svu zahtjevnost i složenost. 

Tehniciranje nogometnom loptom Ivana i Tamaru uvježbava Miran Pirner,  koji je prije pet godina bio prvak Hrvatske i predstavljao Hrvatsku na Svjetskome prvenstvu u tehniciranju.  Hrvoje Kraševac i plesači HTV-ovog showa 'Ples sa zvijezdama' ritmove sambe podučavaju Jelenu Glišić i Anu Majhenić.  

Zoran Vukić i žongleri skupine Antuntun žongliranje lopticama i čunjevima pokušaju u sedam dana prenijeti Marku i Lani.  No, s najviše iščekivanja čeka se ples na štangi koji će gledateljima prezentirati Slavko i Davor koje uvježbava Morana Gatolin.  

 Show 'Ja to mogu', koji se studijskom proizvodnjom može mjeriti s produkcijom najgledanijeg HRT showa The Voice, emitira se uživo iz studija Anton Marti, a o pobjedniku emisije odlučuju telefonski glasovi gledatelj. 

Redatelj showa je Ivan Miladinov, a urednik Tomislav Štengl.  Do sljedeće subote pojedinosti o showu možete pratiti na mrežnim stranicama www.jatomogu.hrt.hr te na društvenim mrežama. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • chelseaMG 03.12.2015.

    ovi natjecatelji su većina antitalenti, koji su bili oslobođeni tjelesnog i nebi mogli savladati većinu ovih vještina ni za godinu dana, a kamoli tjedan. a taj show bi ubrzo mogao propasti. jedino im lana zadržava kakvu takvu gledanost. ništa drugo.

  • ibee 03.12.2015.

    jadnu barbi cim se udeblja koju kilu odma obuku ko babu

  • mediaplayer 02.12.2015.

    Nebi imao nista protiv da ovo ide na Novoj ili RTL-u. Ali ovo se placa od nase preskupe pretplate. I stvarno ne vrijedi niti struje koja se potrosi za kamere i rasvjetu. Jako lose

Komentiraj...
Vidi sve komentare