Obavijesti

Show

Komentari 7

Mogu li natjecatelji svladati vještine u samo sedam dana?

Mogu li natjecatelji svladati vještine u samo sedam dana?
5

Druga emisija zabavnog showa 'Ja to mogu' pokazat će nam može li osmero poznatih, natjecatelja showa, u samo sedam dana svladati potpuno novu vještinu

VIDEO

Druga emisija zabavnog showa 'Ja to mogu' pokazat će nam može li osmero poznatih, natjecatelja showa, u samo sedam dana svladati potpuno novu vještinu. Na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1) u subotu u 20 sati  tako ćemo vidjeti Tamaru Loos i Ivana Vukušića kako tehniciraju nogometnom loptom, Jelenu Glišić i Anu Majhenić kako plešu sambu, Marka Tolju i Lanu Jurčević kako žongliraju, ali i potpuno nezamislivu situaciju u kojoj će Davor Bilman i Slavko Sobin plesati oko štange.  

 Ove su zadatke natjecatelji showa izabrali u prvoj emisiji i već u nedjelju započeli sa zahtjevnim probama. Nije im lako budući da su zadatke prezentirali ponajbolji u pojedinoj vještini, a iskustvo prve emisije natjecateljima je pokazalo da točke koje se čine  jednostavnijima u treninzima pokažu svu zahtjevnost i složenost. 

Tehniciranje nogometnom loptom Ivana i Tamaru uvježbava Miran Pirner,  koji je prije pet godina bio prvak Hrvatske i predstavljao Hrvatsku na Svjetskome prvenstvu u tehniciranju.  Hrvoje Kraševac i plesači HTV-ovog showa 'Ples sa zvijezdama' ritmove sambe podučavaju Jelenu Glišić i Anu Majhenić.  

Zoran Vukić i žongleri skupine Antuntun žongliranje lopticama i čunjevima pokušaju u sedam dana prenijeti Marku i Lani.  No, s najviše iščekivanja čeka se ples na štangi koji će gledateljima prezentirati Slavko i Davor koje uvježbava Morana Gatolin.  

 Show 'Ja to mogu', koji se studijskom proizvodnjom može mjeriti s produkcijom najgledanijeg HRT showa The Voice, emitira se uživo iz studija Anton Marti, a o pobjedniku emisije odlučuju telefonski glasovi gledatelj. 

Redatelj showa je Ivan Miladinov, a urednik Tomislav Štengl.  Do sljedeće subote pojedinosti o showu možete pratiti na mrežnim stranicama www.jatomogu.hrt.hr te na društvenim mrežama. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom
ZABLISTAO NA PROMOCIJI

Nekada je imao 163 kilograma, a sad se za njim okreću: Sin Lepe Brene oduševio izgledom

Tajnu svog izgleda, Viktor Živojinović krije u promjeni životnog stila koju je donio prije nekoliko godina. Usredotočio se na zdravu prehranu i redovito vježbanje
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško