To je to što me zanima!

Holivudski Dr. Nož sletio je s ceste zbog Twittera...

Samo nekoliko minuta prije nesreće Frank je na Twitteru napisao kako se konačno uspio popesti na pješčanu dinu i da je teže nego što izgleda
Vidi originalni članak

Džip dr. Francisa Franka Ryana, poznatog kao i Dr. Nož, sletio je s ceste i zabio se u zid na Pacific Coast Highwayu u Los Angelesu u utorak poslijepodne. Plastični kirurg koji je uljepšavao rokere, Playboyeve zečice, poput Traci Bingham, Shaune Sand, te sportaše, poput boksača Oscara De La Hoye, ostao je zarobljen u vozilu s teško ozlijeđenom glavom. Vatrogasci su njega i džip pokušali odvesti helikopterom do bolnice, ali su odustali. Ryan je proglašen mrtvim na mjestu nesreće. S njim je u automobilu bila njegova kujica Jill, koja je preživjela sudar. Ozlijedila je glavu i šape. Samo nekoliko minuta prije nesreće Frank je na Twitteru napisao: 'Nakon 25 godina što sam prolazio kraj goleme pješčane dine konačno sam se popeo na nju. Mnogo je teže no što izgleda'. Nagađa se da je dr. Frank izgubio kontrolu zbog 'twitanja'. Obdukcija će potvrditi je li bio pod utjecajem alkohola i narkotika. Dr. Nož se, osim kirurgijom, bavio humanitarnim radom. Osnivač je zaklade i ranča Bony Pony za pomoć siromašnoj djeci. Svoje operacije nerijetko je izvodio uživo pred kamerama. Pomladio je i promijenio lice pjevača Vincea Neila iz benda Motley Crue.
- Nedostajat će mi prijatelj - rekao je Vince. Najtužnija je američka reality zvijezda i pjevačica Heidi Montag (23).
- Bio je anđeo koji je promijenio moj život. Bio je najbolji plastični kirurg - rekla je Heidi.

ZEČICA POSTALA NOVA ANGELINA
Mnogi su komentirali kako je dr. Ryan od Playboyeve zečice Shaune Sand (39) napravio kopiju Angeline Jolie.

'DR. RYAN BIO JE PROFESIONALAC'
Vođa Kissa Gene Simmons (61) bio je 2007. godine na zatezanju lica kod dr. Franka. Sve su snimale kamere.

CURRY JE IMALA RAZLIČITE GRUDI
Manekenka Adrianne Curry (28) kod Ryana je malo povećala grudi. Tvrdi da su lijeva i desna dojka bile različite.

UMALO UMRLA ZBOG OPERACIJA
Heidi je korigirao dvaput, a 2009. operirao ju je deset sati. Korigirao joj je uši, obrve i bradu, povećao joj grudi, napravio liposukciju i u stražnjicu stavio umetke. Tablete protiv bolova usporile su joj srce i umalo je umrla.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • peconi 18.08.2010.

    kad sam pogledao ove njegove pacijente...mislim da je to i zasl.

  • Webeto 18.08.2010.

    I on je imao 50 godina? OMG

  • tipkalica os 18.08.2010.

    bezveze, zašto je ovaj članak u rubrici \"show\"? pa to je za crnu kroniku ali ne za hrvatsku. tko je ikad čuo za tog tipa?

Komentiraj...
Vidi sve komentare