To je to što me zanima!

Holivudski tulum u Hrvatskoj: Keiru oduševila hvarska rakija

ZVJEZDANA EKIPA Knightley tulumari sa Samom Worthingtonom iz filma 'Avatar'. Zajedno su se provodili u Hvaru, gdje je Keirin suprug u četvrtak imao koncert
Vidi originalni članak

Uživo je vrlo lijepa, ali većina ljudi u baru nije ni primijetila da je to Keira Knightley. Uopće se ne ponaša kao zvijezda, govore Hvarani o britanskoj glumici, koja se odmara na otoku.

Keira (29) je na Jadranu sa suprugom Jamesom Rightonom (30), čiji je bend The Klaxons u četvrtak nastupio na For Festivalu. Glumica je petak poslijepodne i večer provela u Hula Hula baru s društvom u kojemu je bio i Sam Worthington (37), najpoznatiji po glavnoj ulozi u filmu “Avatar”. 

Jeli su tex-mex specijalitete s piletinom i ribom te pili koktele i domaće rakije, koje su im se, doznajemo, najviše svidjele. Keira je plesala i zabavljala se na after beach partyju, a iz bara na plaži otišla je malo prije ostatka društva. Poslije te večeri zvijezda “Pirata s Kariba” sa suprugom i ekipom nastavila se provoditi u centru Hvara. Sve koji su je prepoznali oduševila je jednostavnošću i pristupačnošću.     

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kung fu panda 23.06.2014.

    dajte pustite ženu da odmara na miru

  • Lina39 23.06.2014.

    Važno je da ostave dosta love a tko su baš i nije bitno !Kako i ne bi bili oduševljeni pokraj čistog,plavog mora i svih silnih zadovoljstava u hrani od ribe do rakije i vina !

  • kala40 23.06.2014.

    a kome se ne svidja na nasem predivnom moru???

Komentiraj...
Vidi sve komentare