To je to što me zanima!

Neukusno? Hollywood sprema film o djeci iz tajlandske špilje

Spasioci u utorak nastavljaju s pripremama za treću operaciju spašavanja u kompleksu špilja u Tajlandu u kojoj su još ostala četiri dječaka i njihov nogometni trener
Vidi originalni članak

U Hollywoodu ne gube vrijeme, što potvrđuje dolazak dvojice američkih filmskih producenata na Tajland gdje traje akcija spašavanja dječaka iz potopljene pećine, piše u utorak BBC.

Michael Scott i Adam Smith iz filmske kompanije PureFlix došli su u Tham Luang i već razgovaraju o mogućem filmskom projektu, prenijela je novinska agencija AAP.

Upitan je li njihov potez neukusan s obzirom na dramu koju proživljavaju dječaci i njihovi roditelj, Smith je rekao: 'Ovdje će doći i druge produkcije kuće, pa moramo biti vrlo brzi'.

PORUKA PODRŠKE I Messi je ohrabrio zarobljene dječake: Zajedno je sve moguće

Spasioci u utorak nastavljaju s pripremama za treću operaciju spašavanja u kompleksu špilja u Tajlandu u kojoj su još ostala četiri dječaka i njihov nogometni trener. 

Četiri dječaka su izvučena u ponedjeljak iz labirinta Tham Luang na granici s Mjanmarom, čime je broj spašenih u utrci s monsunskim vremenom koje puni kompleks vodom narastao na osam.

BILI ZATOČENI 18 DANA Kraj drame u tajlandskoj špilji! Izvukli su sve dječake i trenera

Dječaci su u pećini od 23. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • flori 10.07.2018.

    Neka bolje naprave film o Luki Modricu!

  • Blokirani Batina 10.07.2018.

    Uloga glavnog spasioca Bruce Willisu i to je to!

  • povijest činjenica 10.07.2018.

    Može biti poučno ako se dobro snimi i pošalje poruka opreznosti gledateljstvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare