To je to što me zanima!

Hopkins je pohvalio Bryanovu glumu: Ništa bolje nisam vidio

Legendarni glumac u e-mailu je čestitao glumcu serije 'Breaking Bad' na briljantnoj glumi. Priznao mu je da je tijekom godina u šoubiznisu izgubio vjeru u gotovo sve
Vidi originalni članak

Nikad nisam gledao ništa slično. Briljantno! Vaša izvedba Waltera Whitea je najbolja gluma koju sam ikad vidio, napisao je Anthony Hopkins (75) u e-mailu glavnom glumcu serije “Breaking Bad”.

Legendarni glumac je dodao da je tijekom godina u šoubiznisu izgubio vjeru u gotovo sve.

- Hvala vam. Ovakav rad je rijedak, a kad se tu i tamo ipak dogodi, vraća vjeru i samopouzdanje - napisao je glumac kolegi Bryanu Cranstonu (57).

Hopkins je u pismu otkrio i da se dva tjedna nije “odlijepio” od televizora te da je u tom razdoblju pogledao sve sezone serije. Kad je završio prije nekoliko dana oko ponoći, sjeo je za računalo i natipkao poduže pismo u kojem scenariste uspoređuje s najvećim svjetskim književnicima.

- Ono što je počelo kao crni humor, razvilo se u labirint krvi, uništenja i pakla. Kao jakobinske, Shakespeareove ili grčke tragedije - rekao je Hopkins te zamolio Cranstona da i ostalim glumcima prenese njegovo divljenje i čestitke.

- Vi i cijela postava ste najbolji glumci ikad. Znam da ovo možda zvuči kao isprazne fraze, no nisu. Čestitam vam uz duboko poštovanje. Uistinu ste velik glumac - zaključio je Hopkins.

Steven Michael Quezada (50), koji u seriji glumi agenta DEA-e Gomeza, pismo je u cijelosti objavio na svojem profilu na Facebooku.

Finale serije 'Breaking Bad' je gledalo čak 10,5 milijuna ljudi

Idi na 24sata

Komentari 18

  • kung fu panda 16.10.2013.

    sir Hopkins što reći obožavam ga kakvu god ulogu da igra jednostavno kralj

  • user_317375 16.10.2013.

    vidila ima ocjenu 9 i po i reko iden pogledat...pogledala sve sezone u misec dana.... a kraj tek...kaataastrooofa...šta ljudi vide u toj seriji..gluma je savršena da se razumijemo...a i serija ima odličnu ideju...ali sve sezone bi ja stisnula u jednu sezonu i tek onda bi mi možda bila zanimljiva...žali bože vrimena utrošenog

  • skejt u snijegu 15.10.2013.

    advokat Saul je legenda !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare