To je to što me zanima!

Horatio promijenio imidž: Biste li danas prepoznali slavnog glumca iz serije 'CSI: Miami'?

Riđokosi glumac, čije su scene sa sunčanim naočalama postale zaštitni znak, seriju je snimao više od 10 godina. Po epizodi je zarađivao 375 tisuća dolara, zbog čega je i upisan na listu najbolje plaćenih TV glumaca svih vremena
Vidi originalni članak

David Caruso, poznatiji kao Horatio Caine iz serije 'CSI: Miami', prije nekoliko dana proslavio je svoj 66. rođendan. Omiljeni detektiv iz popularne serije gledateljima je ostao u sjećanju po dramatičnim pauzama između rečenica no, zbog drastične promjene izgleda mnogi ga danas ne bi prepoznali. 

Riđokosi glumac, čije su scene sa sunčanim naočalama postale zaštitni znak, seriju je snimao više od deset godina. Po epizodi je zarađivao 375 tisuća dolara, zbog čega je i upisan na listu najbolje plaćenih TV glumaca. 

Nakon 'CSI Miamija' David je snimio dva filma i povukao se iz glumačkog svijeta. U braku s drugom suprugom, glumicom Rachel Ticotin dobio je kći Gretu dok s bivšom djevojkom Lizom Marquez ima dvoje djece, sina Marqueza i kći Palomu. Njihov prekid bio je vrlo buran, a zbog nemogućnosti dogovora s dramom su nastavili i na sudu. 

POGLED ISPOD NAOČALA CSI Horatio jesi to ti? Glumac je zbog optužbi 'natukao' kila

Naime, Liza je Carusa tužila zbog prevara i psihičkog zlostavljanja, a on je govorio kako je upravo ona bila preljubnica koja ga je prevarila s njegovim asistentom. Sud je na kraju donio presudu u njezinu korist.

Iako ju je zbog rastave trebao i financirati, Davidova bivša djevojka, kaže, nikada nije vidjela novac na svom računu. 

Glumac se na malim ekranima, a niti u javnosti ne pojavljuje od odlaska u mirovinu no, neki paparazzi uspjeli su ga 'uhvatiti' u šetnji s djecom ili odmaranju na plaži. Caruso više ni malo ne mari za fit figuru i sređenu kosu što je potpuno obratno od onoga što smo navikli gledati na TV-u. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • no sleep 10.01.2022.

    Mrkva

  • vedii888 10.01.2022.

    Horatio Caine

  • netko iz 2 mase 10.01.2022.

    pari tadija bajić

Komentiraj...
Vidi sve komentare