Obavijesti

Show

Komentari 16

Horatio promijenio imidž: Biste li danas prepoznali slavnog glumca iz serije 'CSI: Miami'?

Horatio promijenio imidž: Biste li danas prepoznali slavnog glumca iz serije 'CSI: Miami'?
7

Riđokosi glumac, čije su scene sa sunčanim naočalama postale zaštitni znak, seriju je snimao više od 10 godina. Po epizodi je zarađivao 375 tisuća dolara, zbog čega je i upisan na listu najbolje plaćenih TV glumaca svih vremena

VIDEO

David Caruso, poznatiji kao Horatio Caine iz serije 'CSI: Miami', prije nekoliko dana proslavio je svoj 66. rođendan. Omiljeni detektiv iz popularne serije gledateljima je ostao u sjećanju po dramatičnim pauzama između rečenica no, zbog drastične promjene izgleda mnogi ga danas ne bi prepoznali. 

*EXCLUSIVE* David Caruso and family departing on a flight at LAX David Caruso

Riđokosi glumac, čije su scene sa sunčanim naočalama postale zaštitni znak, seriju je snimao više od deset godina. Po epizodi je zarađivao 375 tisuća dolara, zbog čega je i upisan na listu najbolje plaćenih TV glumaca. 

Nakon 'CSI Miamija' David je snimio dva filma i povukao se iz glumačkog svijeta. U braku s drugom suprugom, glumicom Rachel Ticotin dobio je kći Gretu dok s bivšom djevojkom Lizom Marquez ima dvoje djece, sina Marqueza i kći Palomu. Njihov prekid bio je vrlo buran, a zbog nemogućnosti dogovora s dramom su nastavili i na sudu. 

CSI Horatio jesi to ti? Glumac je zbog optužbi 'natukao' kila
CSI Horatio jesi to ti? Glumac je zbog optužbi 'natukao' kila

Naime, Liza je Carusa tužila zbog prevara i psihičkog zlostavljanja, a on je govorio kako je upravo ona bila preljubnica koja ga je prevarila s njegovim asistentom. Sud je na kraju donio presudu u njezinu korist.

EXCLUSIVE: CSI Miami star David Caruso goes shirtless on the beach in Miami

Iako ju je zbog rastave trebao i financirati, Davidova bivša djevojka, kaže, nikada nije vidjela novac na svom računu. 

Glumac se na malim ekranima, a niti u javnosti ne pojavljuje od odlaska u mirovinu no, neki paparazzi uspjeli su ga 'uhvatiti' u šetnji s djecom ili odmaranju na plaži. Caruso više ni malo ne mari za fit figuru i sređenu kosu što je potpuno obratno od onoga što smo navikli gledati na TV-u. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin