To je to što me zanima!

Stiže dinamičan kviz jači od Potjere: HRT objavio detalje novih emisija koje stižu u 2023.

Osim novog kviza, HRT je obnovio ugovor za 11. sezonu zabavne emisije 'Volim Hrvatsku', a vraća se i glazbeno-natjecateljska emisija 'The Voice'
Vidi originalni članak

Hrvatska radiotelevizija i ITV Studios sklopili su ugovor o otkupu više formata i serija s ITV Studios, uključujući kviz 'Beat The Chasers' ('Pobijedi lovce' ili 'Super Potjera') kao i obnavljanje showa 'The Voice'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U kvizu 'Beat The Chasers', sličnom Potjeri, natjecatelji se bore protiv stručnjaka općeg znanja za novčanu nagradu.

- HRT na proljeće počinje s emitiranjem novog kviza koji će se svati 'Super Potjera', a emitirat će se nedjeljom navečer - rekli su nam.

Drugi novi format je emisija 'A Year To Remember' ('Godina za pamćenje'), koja vraća publiku u određenu godinu, kroz video isječke, pitanja i igre.

- Možemo potvrditi kako na jesen kreće 4. sezona showa 'The Voice', a i u pripremi je nova sezona 'Volim Hrvatsku' - rekli su nam s HRT-a.

Četvrta sezona 'The Voicea' s emitiranjem počinje krajem godine, a predviđena je i peta sezona za 2025. Dječja verzija 'The Voice Kids' će se po prvi put emitirati na HRT-u 2024. godine.

- Kako su sve emisije ITV Studija na HRT-u dobro prihvaćene od strane publike, uvjereni smo da će tako biti i s potpuno novim naručenim formatima 'Godina za pamćenje' i Pobijedi lovce' - rekao je Mario Sedmak, voditelj zabavnog programa na HRT-u. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Igor Ić 14.02.2023.

    Da je "Kviskoteka" bila toliko cool, emitirala bi se i danas. "Potjera" ima sjajnu karakteristiku, a to je buljuk pitanja svakoga dana. I izvanredno je gledana. Nemamo za čime žaliti, ovi novi formati, žanr je game show, su izvrsni, a potvrdit će to i dolazeća "Superpotjera".

  • Splitski cvit 20.01.2023.

    Sjeća li se još itko kakve smo kvizove imali za vrijeme Juge i to sve u vlastitoj produkciji zahvaljujući velikom Lazi Goluži.

  • Maxitron 20.01.2023.

    Sve plagijati ,ništ domaćeg znanja.I to je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare