To je to što me zanima!

HRT se oglasio o velikom gafu: Poduzet ćemo disciplinske mjere

U ponedjeljak navečer oko 21 sat krenula je na HRT-u 12. epizoda 1. sezone serije 'Crno-bijeli svijet' umjesto dugo najavljivane četvrte sezone. Gledatelji, ali i glumci bili su u šoku
Vidi originalni članak

Nakon velikog gafa s prvom epizodom četvrte sezone serije 'Crno- bijeli svijet', reagirali su i s HRT-a.

POGLEDAJTE VIDEO: Sara odgovorila na '24 pitanja'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zbog ljudskog faktora - pogreške u ispisu naloga za emitiranje - večeras je u emitiranju programa HTV-a došlo do velikog propusta, pa je umjesto 1. epizode nove 4. sezone krenula zadnja epizoda 1. sezone 'Crno-bijelog svijeta'. Pogreška je nakon nekoliko minuta ispravljena, a HRT će zbog toga poduzeti disciplinske mjere protiv odgovornih osoba za ovu veliku pogrešku, te se ispričava gledateljima zbog nastale situacije - poručili su. 

Podsjetimo, pogreška se dogodila u ponedjeljak navečer na programu HRT-a. Nakon što su dugo najavljivali novu, četvrtu sezonu popularne serije 'Crno-bijeli svijet', večeras su od 21 sat emitirali 12. epizodu prve sezone. Da nešto nije u redu moglo se vidjeti odmah na početku epizode koja se odvija na Božić 1980., a ne 1985., kada je najavljeno da će se odvijati četvrta sezona.

Gledatelji su odmah uočili grešku, a na Instagramu je reagirao i jedan od glavnih glumaca serije Slavko Sobin.

GLUMCI ŠOKIRANI Zeznuli su se: HRT pustio krivu sezonu 'Crno-bijelog svijeta'...

- Meni je super drago vidit sebe 7 godina mlađeg, al evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit na pitanje na koje ne mogu zamislit odgovor - napisao je Sobin.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • šimešime 15.12.2020.

    Toliko sam se iznervirao kad sam vidio uskrsnulog dedu Rudija da zbog toga netko mora u zatvoru završiti...😀😀😀

  • os-lega 15.12.2020.

    Griješili su i u samom snimanju serije. Odmah na početku se vidi osobni automobil sa novim Hrvatskim registarskim pločicama a mjesto radnje je 1985. godina?

  • periola 15.12.2020.

    Tko radi taj i griješi, tko ne radi nemože ni pogrješiti. :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare