Show

Komentari 73

Zeznuli su se: HRT pustio krivu sezonu 'Crno-bijelog svijeta'...

Zeznuli su se: HRT pustio krivu sezonu 'Crno-bijelog svijeta'...

HRT se ispričao gledateljima na pogrešci koja im se potkrala i oko 21.35 su pustili pravu epizodu - prvu epizodu četvrte sezone, a ne zadnju epizodu prve sezone

Brojni gledatelji s nestrpljenjem su čekali prvu epizodu 4. sezone popularne serije 'Crno-bijeli svijet', ali je nisu dočekali. HRT je pustio krive epizode serije, a zbog toga su se ispričali gledateljima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sara odgovorila na '24 pitanja'

- Poštovani gledatelji, ispričavamo se zbog emitiranja krive epizode 'Crno-bijelog svijeta' - napisali su. Pustili su 12. epizodu prve sezone, a na njihovu grešku je reagirao i glumac Slavko Sobin

- Meni je super drago vidjet sebe 7 godina mlađeg, al evo, pozdravite u komentarima ekipu koja je pustila krivu epizodu. Ja vam ne stignem odgovorit na pitanje na koje ne mogu zamislit odgovor - rekao je glumac. 

- Ljudi moji, je li ovo moguće. Ovo se samo kod nas može dogoditi - poručio je preko Instagrama Sobin. 

Odmah su krenule zafrkancije i Slavkovih kolega. Glumac Fabijan Pavao Medvešek (27) komentirao je da mu je drago što će sebe opet moći vidjeti jer je on u prvoj sezoni u dva kadra.

Gledatelji su odmah shvatili da se ne radi o prvoj epizodi četvrte sezone pa su pohrlili na forum to podijeliti s ostalima. 

- Jesu oni krivu sezonu pustili - komentirao je jedan, a drugi se složio pa zaključio: 

- Netko je fulao u režiji. Dva tjedna najavljuju seriju i onda puste krivo.

I Filip Riđički je bio u šoku. Sve je snimao i objavljivao na svom Instagram profilu. Očekivao je četvrtu sezonu i nije mogao vjerovati da se prikazuje posljednje epizoda 1. sezone. Ovo je bila njegova reakcija, fotografija sve govori: 

Najčitaniji članci