To je to što me zanima!

Hrvat Filip u 'Zadruzi' je u vezi s udanom ženom, a sada mu je račune pomrsila bivša djevojka

Turbulentnom ljubavnom trokutu čiji su sudionici Hrvat Filip Car i bračni par Dragojević sada se pridružila i Filipova bivša djevojka Maja. Nakon iskrenog razgovora navodno su se poljubili skrivajući se od kamera
Vidi originalni članak

Filip Car iz Crikvenice već je tjednima u centru pozornosti u srpskom realityju 'Zadruga' zbog svoje turbulentne veze s Dalilom Dragojević pred očima njezinog supruga Dejana. U subotu se u njihov ljubavni trokut uključila i Filipova bivša djevojka, kontroverzna reality 'veteranka' Maja Marinković.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji su s nestrpljenjem iščekivali Majin ulazak u reality, jer u Bijeloj kući trenutno borave čak dva njezina bivša dečka - Filip Car i bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš, koji je s Majom u prošloj sezoni prevario suprugu te je ona zbog tog zatražila razvod.

Osim po burnim reality romansama, Maja je poznata i po svojoj strasti prema plastičnim operacijama. Zahvaljujući svom ocu Takiju, koji je u njezin izgled investirao pozamašnu svotu, Maja sada izgleda potpuno drugačije nego u prvim sezonama 'Zadruge'.

U subotu je šokirala gledatelje i natjecatelje 'Zadruge' novim, još većim silikonima u grudima i licem koje je zategnula do neprepoznatljivosti. 

Nakon Majinog ulaska u 'Zadrugu' Filipova nova djevojka Dalila sukobila se sa svojim mužem Dejanom i otišla spavati. Filip je iskoristio priliku da tada porazgovara s bivšom djevojkom, piše Blic.rs.

- Ja sam ispao jako loš prema tebi, ali shvati, ni ja nisam očekivao da će mi se ovo dogoditi. Ja bih za nju poginuo, je li znaš to, mnogo mi znači - priznao je Car Maji svoje osjećaje za Dalilu.

RAZBIJAO PO HOTELU OD OČAJA Varala je supruga s Hrvatom u 'Zadruzi' pa prekinula i s njime: 'Psihopatu, makni se od mene!'

Inače, Car i Maja ovaj tjedan su zajedno su u izolaciji, gdje su se i navodno poljubili pokušavajući se sakriti od kamera.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Hafiz Aziz 24.11.2021.

    J3bo li vas on i ta zadruga

  • Milokliz 24.11.2021.

    Jak lik u pm vidio sam jedan isječak kad se sam sebe uplašio kad se vidio u ogledalu.

  • Dvolicni 24.11.2021.

    Zaboli me..

Komentiraj...
Vidi sve komentare