To je to što me zanima!

Hrvatica kojoj je Oprah dala sezonu popularnog showa: 'Sin mi je prošao kroz pakao droge'

Moj je cilj ohrabriti sve ljude, bez obzira na to u što vjeruju. Ali kad je riječ o ljudskim borbama, problemima, emocijama… Otvoreno o tome govorim, priznaje Kristina
Vidi originalni članak

Influencerica Kristina Kuzmić (43) je američka vlogerica koja je rođena u Zagrebu, te se kao mala odselila u Osijek, a tijekom Domovinskog rata, odselila iz Hrvatske te izgradila život u Americi. Nedavno se vratila kako bi promovirala svoju knjigu 'Drži se', a za Večernji list ispričala je svoje iskustvo s društvenim mrežama i suradnji s Oprah Winfrey (69).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Moji pratitelji i čitatelji iz Hrvatske uvijek su mi velika podrška i stvarno osjećam posebnu ljubav prema njima. Zahvalna sam što su njihove reakcije na moju knjigu tako pozitivne. I, naravno, presretna sam što je moja knjiga prevedena na moj materinski jezik - kaže influencerica čija je knjiga nedavno izdana i na slovenskom jeziku, ali i na bugarskom, slovačkom te rumunjskom.

Kristina u knjizi govori o nekim teškim temama i iskustvima kroz koje je prošla pa tako i o paklu droge kroz koji je prošao njen sin.

- Meni nijedna tema nije tabu, ali odlučila sam da ne govorim o politici i religiji na svojim društvenim mrežama. Ima dovoljno drugih stranica koje se time bave. Moj je cilj ohrabriti sve ljude, bez obzira na to u što vjeruju. Ali kad je riječ o ljudskim borbama, problemima, emocijama… Otvoreno o tome govorim - priznaje Kristina koja na svojim društvenim mrežama često govori o mentalnom zdravlju.

U teškim trenucima u životu objavljivala je kulinarske videe na društvenim mrežama zbog čega joj je Oprah ponudila vlastiti show te je ispričala svoje iskustvo s popularno voditeljicom.

- Oprah je vrlo prizemljena i zabavna osoba. Mislim da, zbog njezine moći i slave, mnogi pretpostavljaju da je umišljena i prezirna, ali uopće nije takva. Najbolje što sam ponijela s tog natjecanja bila je spoznaja da trebam biti autentična i ranjiva ne brinući se o tome kome ću se svidjeti, a kome ne - otkrila je Kuzmić. 

LJUBITELJICA MODE Nives Ivanišević pohvalila se nakitom, na samo jednoj ruci nosi više od 90 tisuća kuna

Kaže da bih i bez njenog utjecaja stvarala smiješne videozapise, ali nije sigurna da bi imala hrabrosti stvarati one ozbiljne u kojima je progovorila o bolnim fazama svog života. Kristina s obitelji voli dolaziti u Hrvatsku, a otkrila je planira li se vratit za stalno iz Amerike.

- Razmišljam, sanjam, ali ne znam hoću li se ikada vratiti zauvijek. Htjela bih jednog dana kupiti stan ili kuću u Hrvatskoj, da i tu imam dom, jer planiram često dolaziti - kaže Kristina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nabime 08.08.2022.

    vrati se u motherland i sve ce biti ok ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare