Obavijesti

Show

Komentari 1

Hrvatica kojoj je Oprah dala sezonu popularnog showa: 'Sin mi je prošao kroz pakao droge'

Hrvatica kojoj je Oprah dala sezonu popularnog showa: 'Sin mi je prošao kroz pakao droge'
3

Moj je cilj ohrabriti sve ljude, bez obzira na to u što vjeruju. Ali kad je riječ o ljudskim borbama, problemima, emocijama… Otvoreno o tome govorim, priznaje Kristina

Influencerica Kristina Kuzmić (43) je američka vlogerica koja je rođena u Zagrebu, te se kao mala odselila u Osijek, a tijekom Domovinskog rata, odselila iz Hrvatske te izgradila život u Americi. Nedavno se vratila kako bi promovirala svoju knjigu 'Drži se', a za Večernji list ispričala je svoje iskustvo s društvenim mrežama i suradnji s Oprah Winfrey (69).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Moji pratitelji i čitatelji iz Hrvatske uvijek su mi velika podrška i stvarno osjećam posebnu ljubav prema njima. Zahvalna sam što su njihove reakcije na moju knjigu tako pozitivne. I, naravno, presretna sam što je moja knjiga prevedena na moj materinski jezik - kaže influencerica čija je knjiga nedavno izdana i na slovenskom jeziku, ali i na bugarskom, slovačkom te rumunjskom.

Zagreb: Kristina Kuzmič predstavila je svoju knjigu  u knjižari Hoću knjigu

Kristina u knjizi govori o nekim teškim temama i iskustvima kroz koje je prošla pa tako i o paklu droge kroz koji je prošao njen sin.

- Meni nijedna tema nije tabu, ali odlučila sam da ne govorim o politici i religiji na svojim društvenim mrežama. Ima dovoljno drugih stranica koje se time bave. Moj je cilj ohrabriti sve ljude, bez obzira na to u što vjeruju. Ali kad je riječ o ljudskim borbama, problemima, emocijama… Otvoreno o tome govorim - priznaje Kristina koja na svojim društvenim mrežama često govori o mentalnom zdravlju.

Zagreb: Kristina Kuzmič predstavila je svoju knjigu  u knjižari Hoću knjigu

U teškim trenucima u životu objavljivala je kulinarske videe na društvenim mrežama zbog čega joj je Oprah ponudila vlastiti show te je ispričala svoje iskustvo s popularno voditeljicom.

- Oprah je vrlo prizemljena i zabavna osoba. Mislim da, zbog njezine moći i slave, mnogi pretpostavljaju da je umišljena i prezirna, ali uopće nije takva. Najbolje što sam ponijela s tog natjecanja bila je spoznaja da trebam biti autentična i ranjiva ne brinući se o tome kome ću se svidjeti, a kome ne - otkrila je Kuzmić. 

Nives Ivanišević pohvalila se nakitom, na samo jednoj ruci nosi više od 90 tisuća kuna
Nives Ivanišević pohvalila se nakitom, na samo jednoj ruci nosi više od 90 tisuća kuna

Kaže da bih i bez njenog utjecaja stvarala smiješne videozapise, ali nije sigurna da bi imala hrabrosti stvarati one ozbiljne u kojima je progovorila o bolnim fazama svog života. Kristina s obitelji voli dolaziti u Hrvatsku, a otkrila je planira li se vratit za stalno iz Amerike.

- Razmišljam, sanjam, ali ne znam hoću li se ikada vratiti zauvijek. Htjela bih jednog dana kupiti stan ili kuću u Hrvatskoj, da i tu imam dom, jer planiram često dolaziti - kaže Kristina.

Zadar: Kristina Kuzmi?, pobjednica showa Oprah Winfrey